tisdag 4 maj 2010

Tisdagkvällar bästa TV kvällarna!

Först ut - Ugly Betty

...sedan kommer kvällens BÄSTA!!! Desperate Housewives!

...Cougar Town är inte så jättebra, men det duger...

"The new adventures of old Christine" är så jäkla roligt! Julia Louis-Dreyfus är så sjuuukt kul!

Share/Save/Bookmark

Vill du gå med Bee i "Regnbågspromenaden"?


HBT-Festivalen är Göteborgs motsvarighet till Stockholms Pride-festival och går av stapeln 12-16 Maj.

För första gången NÅGONSIN kommer det att finnas en parad genom Göteborgs centrum som har fått namnet "REGNBÅGSPROMENADEN".

Vi tycker det är viktigt att visa vår inställning till HBTQ (Homo-Bi-Trans-Queer) publiken, som många av oss som jobbar på Bee faktiskt tillhör!

Vi kommer att gå i paraden och vi vill ha med så många som möjligt, men vi behöver veta på ett ungefär hur många som är intresserade av att gå med oss!

Meddela ditt deltagande till markus@beebar.se snarast!

Hjälp till att få Göteborg till en mer fördomsfri och öppen stad!

INFO:

Gå med i HBT-Festivalens egen parad som går av stapeln den 16 maj!

Paraden startar vid GöteborgsOperan med Götaplatsen som mål där allting avslutas med en sprakande artistgala.

Detta är ett ypperligt tillfälle för företag, föreningar, idrottsklubbar, myndigheter, allmänhet m.fl. att ta ställning för allas lika värde och lika rättigheter genom att gå med i Regnbågspromenaden.

Kl.13:00 Samling vid GöteborgsOperan

Kl.14:00 Avgång

ca. kl.15:30 Scenprogrammet på Götaplatsen startar

KÄRLEK!

/Alla på Bee Kök & Bar

Share/Save/Bookmark

En riktig solstråle

Mina tankar går till Sanna och hennes nära och kära idag.

Sanna var, är och kommer att förbli en solstråle! Hon lämnade jordelivet igår. Jag var ingen nära vän till henne, men vi har känt varandra i flera år. Hon var alltid glad, mittpunkten av sin vänskapskrets, trevlig och positiv!

Sorgligt att en så sprudlande och ung tjej tas bort alldeles för tidigt.

Kunde inte somna igår. Låg och tänkte på Sanna. På hennes familj. På hennes nära och kära. Hur snabbt det kan gå från att ena dagen vara vid liv till att den andra dagen vara borta för alltid.

Fånga dagen är ett bra uttryck. Man måste göra det bästa av varje dag, leva den fullt ut, imorgon kan chansen vara borta. Jag inser hur viktigt det är att jag är tydlig med min kärlek till Fredrik, till min familj och till alla i min omgivning.

Jag undrar vad som händer när man dör. Blir allting svart eller kommer vi till en bättre plats? vad är meningen med livet? Är det att leva det fullt ut ifall allt blir svart sedan...?

Jag hoppas att det finns en mening efter detta livet. Jag hoppas att Sanna är på en bättre plats. Vad jag vet är att när jag ser solen stråla kommer jag att se Sanna i den starkaste solstrålen, och då kommer jag att få ett leende på läpparna...

Vila i frid Sanna...

Share/Save/Bookmark