tisdag 4 maj 2010

En riktig solstråle

Mina tankar går till Sanna och hennes nära och kära idag.

Sanna var, är och kommer att förbli en solstråle! Hon lämnade jordelivet igår. Jag var ingen nära vän till henne, men vi har känt varandra i flera år. Hon var alltid glad, mittpunkten av sin vänskapskrets, trevlig och positiv!

Sorgligt att en så sprudlande och ung tjej tas bort alldeles för tidigt.

Kunde inte somna igår. Låg och tänkte på Sanna. På hennes familj. På hennes nära och kära. Hur snabbt det kan gå från att ena dagen vara vid liv till att den andra dagen vara borta för alltid.

Fånga dagen är ett bra uttryck. Man måste göra det bästa av varje dag, leva den fullt ut, imorgon kan chansen vara borta. Jag inser hur viktigt det är att jag är tydlig med min kärlek till Fredrik, till min familj och till alla i min omgivning.

Jag undrar vad som händer när man dör. Blir allting svart eller kommer vi till en bättre plats? vad är meningen med livet? Är det att leva det fullt ut ifall allt blir svart sedan...?

Jag hoppas att det finns en mening efter detta livet. Jag hoppas att Sanna är på en bättre plats. Vad jag vet är att när jag ser solen stråla kommer jag att se Sanna i den starkaste solstrålen, och då kommer jag att få ett leende på läpparna...

Vila i frid Sanna...

Share/Save/Bookmark

5 kommentarer:

 1. Ja Markus,det är verkligen inte lätt att mista någon när man/dom är mitt i livet, "Sorgen är länge, Saknaden evig"
  Finns en väldigt bra förening som heter "VISIR" (Vi som mist någon mitt i livet) där kan man prata med andra i samma situation, byta tankar, minnas, gråta....
  Livet gör oss påminnda varje dag, om att vi inte är odödlga, därför, ska vi vara rädda om varandra, allt kan ändras på en sekund ....Kramizzar/Leif

  SvaraRadera
 2. Lev livet som om varje dag vore den sista. Om man har råd och möjlighet. Det är därför jag åker iväg med PV utomlands några dagar, även om jag egentligen inte har råd. Lev och res så mycket du kan. På hemmet kan du leva på minnena på ålderns höst (om man har tur att få uppleva den)!

  SvaraRadera
 3. fint skrivet Marcus, för visst är/var hon en solstråle.. Och visst får man många tankar när något sådant här fruktansvärt händer... Låg och vände och vred mig hela natten och undrade just hur hon har det och alla andra som försvinner från jordelivet?!

  SvaraRadera
 4. Jätte fint skriver och jag gillar uttrycket som Leif skrev, sorgen är länge saknaden är evig.

  Får man fråga vad som hände denna solstråle? Respekterar om ni inte vill prata om det.

  Mvh

  SvaraRadera