torsdag 24 juni 2010

Livet på landet...

Som den bonnapojk jag är så trivs jag alldeles ypperligt här ute på landet! Idag shoppade Fredrik och jag loss - gardinstänger, gardiner, parasoll, porslin, bestick, kuddar, spotlights... och en massa annat... Har gått runt på ön med grästrimmer och fixat, krattat, skurat, spikat upp grejor, lyft möbler... en helt underbar dag i paradiset Knarrholmen!

Stugan har blivit jättefin - invändigt OCH utvändigt! Efter en dag med mycket fixande så satte vi oss i de nyskurade utemöblerna i gjutjärn på bryggan, under det nya fina marinblå parasollet och tände grillen och korkade upp en flaska gott rött vin!

Vi satt där i solen och åt middag, lyssnade på sjöfåglarnas läten och bara njöt!

Nu sitter jag i vardagsrummet (stugan har ett stort rum med kök, matplats och tv rum ihop sedan två sovrum till) och tittar ut över vattnet som är helt stilla och månens ljus speglas... det är så ofattbart vackert och harmoniskt... inte ett ljud förutom fåglarna... OCH FREDRIKS SNARKNINGAR!!!! Han är förkyld och då snarkar han så det ekar! Vi har försökt med snarkplåster och idag kom min söta lilla mamma med något anti-snark elixir som han skulle gurgla... tror ni det hjälpte... Nej, precis, inte ett skit!!!

Jag gav upp och satte mig vid datorn en stund istället...

Längtar tills imorgon, då ska pappa skjutsa in mig, Fredrik och mamma till Karlskrona, där det är LÖVMARKNADEN! Jag har inte varit där sedan jag var tonåring (och det var gaaanska längesedan nu...), vi ska shoppa och ta ett glas vin...

På kvällen kommer min kusin Anna med sin lille son Matisse, och min bror, hans fru och två små underverk - Sigge & Stella!

Midsommarafton är paxat fint väder och då ska det kläs midsommarstång, dansas, plockas blomster, ätas och umgås!!!

Vilken tur att mamma och pappa faktiskt köpte Knarrholmen en gång för många herrans år sedan...

Share/Save/Bookmark