måndag 25 maj 2009

Grundmålningen klar!

Det har varit en intensiv dag. Hela den nya utbyggnaden på Mitzi-stugan (2 rum & en korridor) har jag målat invändigt idag, grundmålat alltså... imorgon ska jag försöka hinna måla alltihopa igen, men med den "riktiga" färgen... Ganska kul, det är ju liksom vår sommarstuga, så det är roligt att se hur fint det blir!

Nu ska Buddha och jag ta oss en promenad utåt Sturkö tror jag... sedan sova så jag kan gå upp tidigt imorgon.

På Knarrholmen

Kom ner till Knarren igår eftermiddag och möttes av mina föräldrar som var väldigt glada att se mig (antagligen för att jag är här för att måla Mitzi-stugan)... God middag hade mamma i alla fall lagat, efter vi ätit kände jag att Buddha och jag borde ta en promenad. Vi gick runt hela grann-ön som heter Senoren och rundan blev ca 8 km. Det var både litre kul och lite vemodigt att gå förbi alla ställen där jag lekte som liten parvel... såg resterna efter en gammal koja som vi byggde bl.a...

Idag har jag i alla fall börjat måla nere i stugan, det kommer att bli så fint!!! Nu ropar mamma i köket, nu är det dags för lunch - PANNKAKOR!!! Mums!

Saknar min Fredrik dock... känns tomt och lite meningslöst utan honom... men vi får kramas på onsdag när jag är hemma igen... Tja!