onsdag 15 december 2010

JAG är nominerad till Gaygalan 2011!


Helt galet och vansinnigt roligt!!! JAG... en liten bonnpojk från Karlskrona är nominerad till den glamourösa GAYGALAN!!!

Jag blev så glad idag... det trodde jag aldrig... blir alldeles generad bara att skriva om det. Jag är ju annars jättebra på att skryta när det gäller min arbetsplats eller andra personer, men när det kommer till mig själv så är jag oerhört stolt, men min svenska mentalitet säger till mig att inte skryta, inte berätta och inte skylta med det... men va fan! Jag är ju stolt över det jag åstadkommit. Jag är så tacksam och lycklig över att vara nominerad. Vilken ära! Visst vill jag vinna, men i konkurrens med Momma-flickorna och Joe från Malmö så känner jag att det blir tufft - men vet ni vad... det är skit samma för JAG ÄR NOMINERAD!!!

Ååååå vilken känsla... ska bli så kul att åka till galan. Har varit där flera gånger och det finns inget roligare, det är årets höjdpunkt!

Saken blir inte tråkigare eftersom min arbetsplats BEE är nominerat i två kategorier. Det är i tuff konkurrens, men är det någon krog i detta avlånga land som förtjänar att vinna så är det BEE.

Ägarna till Bee har en syn på livet som inte många har. De är båda gay, har inte alltid haft det lätt med sina läggningar genom livet, nu ser de sin chans att skapa en träffpunkt för människor som gillar att träffa andra människor. Oavsett sexuell läggning, kön eller annat... Dessutom är inte vinsten det viktigaste för dem, de satsar sina pengar på krogen, på personalen, på välgörenhet... Jag beundrar dem och ser det som ett privilegium att jobba för/med dem.

Därför ber jag dig nu att lägga en röst på oss. Det kostar 5 kronor, men säg bara hur så återgäldar jag den femman!!! =)

Klicka bara på länken - http://www.qx.se/16181/vem-ska-fa-pris-pa-gaygalan-2011-nu-kan-du-borja-rosta

TACK! Du anar inte vad detta betyder för mig... Tack och puss!

Nominerade till Gaygalan!

Men herregud!

Jag är nominerad i kategorin "Årets Keep Up The Good Work" till QX Gaygala 2011!!! Shit vad roligt - och oerhört smickrad... tänk att folk har nominerat MIG...

Ännu roligare är att BEE är nominerat i TVÅ kategorier! Årets Gayställe (hela Sverige) och Göteborgspriset! FANTASTISKT!!!

Gaygalan hålls på Circus i Stockholm på Alla Hjärtans Dag 2011. Gissa om vi ska dit...? =)

STORT TACK till alla som nominerat oss och till alla som gör Bee till ett så bra ställe! Det är NI som borde vara nominerade...

I tidningen QX´s januari nummer hittar man vilka som är nominerade till Gaygalan.
Kan laddas ner som PDF på qx.se