tisdag 1 september 2009

Ny herrbutik öppnar 25/9!


ÄNTLIGEN!

Precis vad Göteborg behöver! En butik med exklusiva varumärken för män med premiär 25 september!!!

Jens Kristian Holberg har sedan barnsben haft drömmen om en egen butik och nu äntligen ska drömmen bli verklighet! GRATTIS säger jag och önskar lycka till. Jag ska försöka bidra med en hel del inköp... =)

Kolla in hemsidan HÄR
eller bloggen HÄR
eller facebook klubben HÄR
Share/Save/Bookmark

50% rabatt på LYLE & SCOTT!

Tisdag... det betyder att min "helg" är över, back to work. Tisdagkvällar på Gossip brukar vara ganska sköna, ingen stress och jag kan plocka bakom baren och städa och pyssla... sånt jag gillar att göra, bara jag har tiden till det.

Fredrik, Buddha och jag var på stan en sväng idag och fikade på Centro med Jessica. Fredrik hade sin nya Lyle & Scott tröja på sig som han fick av mig igår i födelsedagspresent. Den var lika snygg på som jag hade föreställt mig och Fredrik blev jätteglad för den. Puh!

Fick idag en inbjudan på Facebook till Divine på lördag där Jocce fixar någon fest ihop med just Lyle & Scott - och man får då köpa kläder till 50%!!! Jag måste sticka ifrån Gossip en liten stund och kolla in. Älskar Lyle & Scott!!!Share/Save/Bookmark

Män som hatar kvinnor

Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson

Utan tvekan den bästa svenska filmen jag sett! Den var riktigt bra och spännande. Bra skådisar, Lisbeth Salander är min nya idol! =)

Filmen har nu kommit ut på DVD och jag rekommenderar alla att se den!

"Journalisten Mikael Blomkvist har blivit dömd för förtal och vill undslippa uppmärksamheten i Stockholm. Av industrimagnaten Henrik Vanger får han i uppdrag att skriva familjen Vangers släktkrönika men egentligen vill Vanger att han ska titta närmare på dennes brorsdotter Harriets märkliga försvinnande en sommar 1966. Blomkvist lär också känna den geniala men omyndigförklarade Lisbeth Salander, expert på att ta sig in i datanätverk."

Share/Save/Bookmark