måndag 9 november 2009

Vilken helg!!!


Helgen började redan i torsdags med att jag, Royal Roger & Peter Paris satte oss i bilen och körde i en hejdundrandes fart upp till den kungliga huvudstaden för att kliva ombord på sveriges största "fjolle-jolle" - TallinkSilja´s skepp GALAXY för att vara med om ett rejält sjöslag!

Ca 1750 bögar, flator, heterosar, transor, kändisar, bin... ja, allt! Det var ett nöje bara att glo på folk... alla på en och samma båt! Fest i var och varannan hytt och inte ett enda bråk... Tack till arrangörerna! Inte lätt att styra upp...

Jag skulle vara DJ på kvällen, på scenen var DJ-prylarna uppställda, det var inte båtens spelanläggning, utan arrangörens. När jag vid kl 01 ska börja spela säger de till mig att folk inte får komma upp på scenen och dansa, för det kan göra att golvet gungar och skivorna hackar... Ok?
De säger också att när båten girar (svänger alltså) så kan det skaka och då KAN det hända att skivan hoppar...

Jag börjar spela, dansgolvet blir snabbt fullt och jag känner mig ganska nöjd... helt plötsligt börjar folk välla upp på scenen... jag känner hur golvet börjar gunga och självklart hoppar skivan!

FAN! FAN! FAN! FAAAAN!!!

Efter en stund kommer personal och får ner allt folk och jag kan pusta ut... i ca 3 sekunder!

Golvet under mig skakar som ett asplöv! Båten girar - skivan hakar upp sig - INGENTING fungerar!!! PANIK!!! Ett helt dansgolv fullt med folk står och glor på mig och skriker "VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED!!!???" och jag står HELT hjälplös... utan personal som kan hjälpa mig...

Efter en stund (som kändes som en evighet) kom grabbarna från det "alternativa" dansgolvet med sin dator som de hade all sin musik på och frågade om de skulle ta över - JA!!!

De räddade mig från helvetet och jag gick av. Det var en av de mest pinsamma stunder i mitt liv. Att stå helt maktlös på en scen inför MASSOR med folk och allt skiter sig... jobbigt som fan kan jag säga... hahaha

Kvällen efter däremot, när jag spelade på mysiga Torget i Gamla stan, gick det hur bra som helst! Mycket folk, skön stämning och underbar personal! ALLA som åker till Stockholm måste gå till Torget!

På lördagen var det min brorsons 4-års kalas, samling av hela familjen, alltid lika trevligt! God mat, gott vin, många skratt och diskussioner. Jag har nog världens bästa familj. Det bästa är nästan att min brorsa gifte sig med en underbar tjej vars familj är lika fantastisk! Vi har ALLTID så roligt ihop!

Igår körde Fredrik och jag hem till Götet igen, hämtade upp vår lille prins Buddha som spenderat sin helg med sin tjej, Inca, också en Rhodesian Ridgeback. Hon ska för övrigt bo hos oss hela nästa vecka, då hennes matte & husse ska sitta i solen i Spanien och götta sig och unna sig... =)

Idag väcktes jag av en alltid lika sprudlande Sten i telefonen. Sten & Ulf är ägarna till BEE BAR där jag på lördag har PREMIÄR av nya gayklubben CLUB BARBEE. Ska alldeles strax dit på möte, det lär bli en stressig vecka, men det är så skönt att ha Ulf & Sten som är så entusiastiska och positiva!

Apropå arbetsgivare... jag har nu fått min lön ifrån Gossip! =)

Share/Save/Bookmark