onsdag 9 februari 2011

Fyllde i "Vita Arkivet" idag

Detta låter kanske lite galet, men idag har jag fyllt i mitt "Vita Arkiv". Information om hur jag skulle vilja ha det om jag går bort. Inget jag planerar, men har ju precis erfarit att det kan ta slut när som helst, utan förvarning. Vad händer då? Jo, några stackars närstående får ta itu med allt och gissa sig till hur jag vill ha det och det kan splittra de bästa vänner och de tajtaste familjer. Med Vita Arkivet talar jag om hur jag vill ha det och vad som kan bestämmas av någon annan.

Vita Arkivet är kostnadsfritt och förvaras på Fonus. Den dagen jag går bort ges det ut till den person/de personer jag angett ska ha tillgång till det. Jag kan när som helst gå in och ändra eller uppdatera.

Jag rekommenderar alla att göra detta. Det enda vi med säkerhet vet är att vi en dag går bort.

Inget uppmuntrande inlägg - men ibland är verkligheten inte så rolig...

Klicka på länken och fyll i ditt Vita Arkiv du också:

http://www.fonus.se/planera/vita-arkivet/

Snåla inte med kärlek!

Ja, vad ska jag säga... Fredriks mamma, min svärmor, gick plötsligt och väldigt oväntat bort i söndags. Det hela kom som en chock och speciellt min älskade Fredrik tar det väldigt hårt.

Så hemskt, endast 57 år gammal...

Tänk vad snabbt allt bara kan ta slut. Värdera dina nära och kära högt! Jag är glad att jag har mina föräldrar i livet. Jag sa senast igår till dem att jag älskar dem!

När sa du senast till någon att du älskade den personen? Kärlek behöver man inte snåla med.

Vila i frid Anneli. Du var den bästa svärmor man kunde önska sig. Jag vet att du är med oss varje dag.