söndag 3 april 2011

Bild på mig & Mathias

Jag & grymma Mathias Holmgren!
3/6 på Bee igen!

Mathias Holmgren gjorde SUCCÉ!

Precis hemkommen från en skitlyckad kväll på Bee!

Fredrik och jag träffade Mathias Holmgren på Bee vid 20.30, käkade lite mat och snackade lite inför kvällen, då Mathias skulle spela musiken.

Mycket trevligt och jag måste säga att Risotton på Bee - you´ve got to try it!!! MUMMA!

Vid kl 22 började han spela och snart var det helt fullsatt på krogen... så fullt att många inte kunde komma in och en kö ringlade sig utanför... Roligt på ett sätt, men så många man ville fått in!

Tråkigt nog (ibland) så är ju inte stället tillräckligt stort... vi kan inte ta in mer än ett maxantal och det måste vi hålla... detta förstår inte alla.

Trots att jag gått ut med info om att man kunde skriva upp sig på köföreträdeslista innan en viss tid så tycker vissa att de inte behöver stå på den listan... och då blir de arga och besvikna när de inte kommer in... Jobbigt tycker jag då jag önskar att alla fick plats och kunde festa ihop...

I alla fall... på insidan var festen ett faktum! Musiken var fantastisk och Mathias dansade, sjöng och lyste som en sol! Längtar redan till 3/6 då han är tillbaka hos oss och spelar (och sjunger)!

Nu ska jag sova... snart kommer mamma med tåget från Karlskrona! Vi ska hem till min kusin Anna på middag, sedan åker vi till ITALIEN (HIT närmare bestämt) på måndag!! Wunderbar!

Vi blir borta en vecka och det ska bli så kul!

Ha en skön söndag allihopa... tar med kameran och datorn till Italien - hoppas hinna uppdatera bloggen med lite bilder under veckan.

Pöss o kram - och stort TACK till alla som var med och gjorde kvällen så bra!