söndag 5 april 2009

Utgång


Nu ska Fredrik & jag möta några vänner på Caleo om en stund, ta ett glas vin (o jag ska absolut ta en Amaretto och smutta på.... mmm....) sedan går vi nog till Spritluckan på Park Lane.

Ses ute i vimlet kanske... ska försöka komma ihåg att ta lite kort, men det glömmer jag ju så lätt efter ett glas vin.... hehe

Mingelbilder

Här nedan ser ni några av mingelbilderna som fotografen Lars Bohlin tog för QX.SE igår på Gossip!

Klicka HÄR för att se hela reportaget från qx.se.


Vilken GRYM kväll!

Bild: Inte från ikväll, men en annan kväll på Gossip. Foto: Pasi

Inget slår Gossip på en lördag...

Seg start, men kl 23.30 har alla bestämt sig för att vara på Gossip, då brakar det loss! Vi har världens skönaste gäster, grym DJ och bästa personalen.... för att inte tala om priserna i baren!

Varje lördag är knökfullt, men aldrig (peppar peppar...) något bråk eller några tjafs. Gäster som vet hur man festar - professionella partymänniskor!

Jag vill att det ska vara lördag varje dag... =)

Roligast ikväll var att Veronica hälsade på, har inte träffat henne på flera år och hon är UNDERBAR! Kom oftare!!!

Tråkigast ikväll var när jag kollade på klockan och den var redan 02.58... två minuter innan stängning... Festen var ju i full gång! Ja, ja.. man ska sluta på topp!

Det är sådana här kvällar som gör att man älskar sitt jobb, det kompenserar gårdagens knasiga fylletanter!

Nu är det söndag - min lördag kan man säga, ledig!!! Tyvärr jobbar Fredrik hela dagen, men jag får krama Buddha och kanske laga en god middag till kvällen när Fredrik kommer hem (som om jag kan laga mat, men kan ju köpa hem något och lägga upp på fat...)

Guten Nacht!