torsdag 25 juni 2009

SHOPPING!

Eftersom Fredrik & jag idag firar vår 2-års dag så unnade vi oss lite shopping. Vi har länge spanat in Eva Solo Coffee Maker (Cafesolo). En jättesnygg glaskaraff med termodräkt som man gör kaffe i. Den köpte vi idag. Grattis till oss! =)

Cafesolo

När vi ändå var inne på NK så passade vi på att köpa lite hudvårdsprodukter från fantastiska Biotherme (BÄSTA!!!) och sedan svängde vi in i Lexington butiken och köpte fyra kökshandukar till nya lyan! Det är underbart att shoppa!


Efter shopping blir man hungrig, så vi mötte upp Angela och gick till Café Vanilj som har en mysig innergård där vi åt gott och njöt i solen.

Snart dags att jobba. Vi öppnar kl 20 ikväll på Gossip. Glöm inte att köpa biljett till sommarfesten 11/7 på Kajskjul 8! 140:- på Gossip!

VÄSTRA SVERIGES STÖRSTA GAYFEST!

Nu är Queer och Zapphobar´s efterlängtade stora sommarfest tillbaka på Kajskjul 8 (Packhuskajen och GBG´s Maritina center)

På scen vill vi stolt presentera Lili & Susie(90-tals nostalgi samt årets hit) – http://www.myspace.com/lilisusie och Fridrik Òmar(Islands bidrag till Eurovison 2008 med gruppen ) – http://www.myspace.com/fridriksings

Två dansgolv

Schlager terrassen – Göteborgs ESC expert – Markus från Gossip

Läs gärna hans blogspot: http://markusgisslen.blogspot.com

Stora golvet – DJ Zocky(Zapphobar och Gretas) och DJ Aron(Queer och Gossip)

Biljetter finns att köpa på Gossip alla dagar från kl. 18:00 – pris 140:-

I dörren kommer biljettpriset att vara 180:-

Katarina, Fia & Henkan

Idag firar Fredrik & jag 2 år!

Den 25/6 2007 var Fredrik & jag på vår första dejt! Älskar dig Fredrik!

Vilken fest!

Det var en lugn kväll på Gossip. Trevligt och bra gäster, men ganska lugnt. Jag, Dijana & George jobbade. I slutet av kvällen kom Henkan - han som har Queer på Park Lane, ni vet - och vi bestämde att vi skulle gå en runda till Nivå. Nivå ligger på Avenyn och var ett ganska kasst ställe i mitt minne. Helt omgjort. Bra musik, snygg inredning och bra folk. Perfekt! Jag blev så överraskad!

Kul att för en gångs skull gå ut med Henkan också! Han anordnar ihop med Katarina (Zapphobar) en stoooor fest på Kajskjul 8 den 11 juli där jag ska vara DJ för schlager terrassen! Vi har nu biljetter till försäljning på Gossip - 140:- kostar de. Artister för den kvällen är LILI & SUSIE samt FRIDRIK ÓMAR (Som tävlade för Island i eurovision 2008 samt sjöng bakom Yohanna som kom 2:a i år för Island)!

Här är lite bilder från kvällen:

Pernilla, Sanna & Henkan (Klicka på namnen)

Jag & Pernilla (som faktiskt fyller år 11 juli - då jag spelar på Kajskjul 8!)

Nina? Tina? Stina? Lina? Edwin & Henkan

Jag & Henkan - Henkan kom precis hem från Barcelona... var e solbrännan? =)

George & Dijana