torsdag 25 juni 2009

SHOPPING!

Eftersom Fredrik & jag idag firar vår 2-års dag så unnade vi oss lite shopping. Vi har länge spanat in Eva Solo Coffee Maker (Cafesolo). En jättesnygg glaskaraff med termodräkt som man gör kaffe i. Den köpte vi idag. Grattis till oss! =)

Cafesolo

När vi ändå var inne på NK så passade vi på att köpa lite hudvårdsprodukter från fantastiska Biotherme (BÄSTA!!!) och sedan svängde vi in i Lexington butiken och köpte fyra kökshandukar till nya lyan! Det är underbart att shoppa!


Efter shopping blir man hungrig, så vi mötte upp Angela och gick till Café Vanilj som har en mysig innergård där vi åt gott och njöt i solen.

Snart dags att jobba. Vi öppnar kl 20 ikväll på Gossip. Glöm inte att köpa biljett till sommarfesten 11/7 på Kajskjul 8! 140:- på Gossip!

3 kommentarer:

 1. Hej på er och grattis till era två år!!
  Helsköna glaskaraffer, skulle jag oxå kunna tänka mig, men vi har ju inget NK här.
  Ha det bäst, hälsar gert-åke.

  SvaraRadera
 2. Ja jag vette fan hur jag hann allt i morse.
  Sen var jag 10 minuter tidig till jobbet. Varför börjar inte alla dagar så här bra?!

  Nu har även jag varit ute och shoppat... kanske inte samma firande-shopping som vad ni gjorde. Det är lustigt, ni firar 2 år tillsammans. Själv har jag varit singel i exakt två år! Haha.... illa. Så det var därför jag handlade.... den såkallade tröst-handlingen.

  Men du, GRATTIS TILL ER!
  KRAAAAAM!!! :)

  SvaraRadera
 3. Hej killen!

  Först av allt: stor grattis på er stora dag. Hoppas ni hann med lite romantik bland all shopping. ;-)

  VET du vem jag tänkte på idag, när jag larvade runt med en liten snorig unge på det icke-flärdfulla Coop?? :-D DIG! För vet du vad jag köpte, ta mig fan? Permanent frans- och brynfärg, blåsvart såklart, vad annars. Din förtjänst, så tack för inspiration och spark där bak.

  Dessutom shoppade jag loss på skor och smycken så nu börjar jag bli farlig.

  Krampårej,
  Rana

  SvaraRadera