måndag 8 mars 2010

Vilket bidrag röstar DU på?

På lördag är det dags för det svenska folket att rösta fram den låt som ska representera Sverige i Eurovision Song Contest 2010 i Oslo. Skriv en kommentar och berätta vilken artist & låt DU vill ska vinna!

(On Saturday Sweden´s going to choose a song that will represent the country in Eurovision Song Contest in Oslo. 10 songs will compete live - which one do YOU think should represent Sweden? Write a comment...)

Startordning på lördag:

1. You´re Out Of My Life - Darin2. Jag Vill Om Du Vågar - Pernilla Wahlgren


3. We can Work It Out - Andreas Johnson


4. Kom - Timoteij


5. Hollow - Peter Jöback


6. Unstoppable - Ola


7. I Did It For Love - Jessica Andersson


8. Keep On Walking - Salem Al Fakir


9. This Is My Life - Anna Bergendahl


10. Manboy - Eric Saade


Själv hoppas jag som ni redan vet på Anna Bergendahl! Vad Christer Björkman hoppas är självklart - han har tilldelat Darin (start nr 1) och Eric Saade (start nr 10) de bästa utgångslägena. Dessa två startnummer anses vara de bästa. Se exempelvis Charlotte Perrelli och Malena Ernman som båda startade som nr 10... så troligtvis ser vi Darin (vilket är helt OK för mig) eller Eric Saade (ok, men samma som vi skickat hela 2000-talet) i Oslo...

Ny vårmeny på Bee Kök & Bar 10/3!

Hej!

Borta bra men hemma bäst... sov som en stock inatt i vår sköna säng... detsamma gällde för Buddha som snarkade högt och ljudligt i sin BIA bädd inatt.

Vaknade ganska tidigt idag och såg att solen sken ute, då får man ganska snabbt upp ögonen och det spritter i benen! På med kläder och dra med Fredrik & Buddha i bilen för att hämta upp Erica & Madicken för en promenad runt Härlanda Tjärn. När vi åkte tillbaka såg jag på termometern i bilen att det var 4 + ute... SNART VÅR!!!

Efter det var det hem en snabbis och duscha och sedan ner till Bee och käka lunch... det hade varit väldigt mycket att göra på lunchen idag så Biff a´la Lindström hade tagit slut och jag åt istället spaghetti Carbonara, MYCKET gott.... sedan var det måndagsmöte med Ulf, Sten & Victor!

På onsdag är det premiär av Bee´s nya vårmeny! Spännande och goda rätter... du kan boka bord redan nu om du vill på 031-13 38 39!

Nu blir det att jobba lite, sedan ikväll är det premiär av den nya säsongen "Svenska Hollywoodfruar"!

Share/Save/Bookmark