tisdag 7 juli 2009

Fina inflyttningspresenter!

Igår kom Jessica, Tim & Angela hem till oss och kollade på lägenheten och drack ett glas bubbel. Alltid trevligt med bubbel! Efter det gick vi till Restaurang Caleo och käkade lite mat och drack några drinkar. Har du aldrig varit på Caleo så rekommenderar jag starkt ett besök! När vi var klara där så gick vi till Babar och spelade TP, bilspel, basket och hockey... ROLIGT!

Vi fick fina inflyttningspresenter! Av Jessica fick vi en stor korg med fjärilslavendel från NK Blomster till balkongen, av Tim fick vi en flaska ABSOLUT, 4 drinkglas & 4 cocktailglas från Boda Nova och av Angela fick vi kökshanddukar & grytvante från Linum! TACK SÅ MYCKET!!!

Tim passade bra i mina glasögon

Jessica såg bra ut genom mina brillor! =)

Cocktailglas från Boda Nova

Drinkglas från Boda Nova

PROUD 2 B PRIDE 2009

Jag har tidigare berättat om min vän Henrick som har företaget MikMak. De tillverkar & designar skitsnygga dekorationskuddar till hemmet.

Nu har de lanserat sin "PROUD 2 B PRIDE"-kudde, för varje såld kudde går 50:- till stiftelsen Läkare Mot Aids Forskningsfond!

Hjälp till du med genom att köpa en kudde eller flera! Hjälp till att hitta boten mot AIDS, hjälp till att finansiera utbildning inom området, att bidra med pengar för att kunna arbeta framåt inom AIDS forskningen. www.mikmak.se

"Vi på MIKMAK har tagit fram en Pride kudde till förmån för Stiftelsen Läkare mot AIDS. Kudden är i dupion siden fylld med extra mycket dun. Den har ett tryck i form av en ”streckkod” i Pride flaggans färger och en text med orden: ” PROUD 2B PRIDE 2009”.

Med kudden medföljer även information m.m från MIKMAK samt våra samarbetspartners RFSU och RFSL.

Att kunna kombinera välgörenhet med inredningsdesign tycker vi är spännande och givande. Vi skänker 50 :- per kudde direkt till Stiftelsen Läkare mot AIDS. Läs mer på www.aidsfond.se om stiftelsen.

Under pride veckan kommer den även att säljas på Scandic malmen Stockholm.

Med detta hoppas vi att vi skall kunna bidra till att forskningen och utbildning går framåt. Stiftelsen kommer att erhålla bidraget i en klumpsumma då kudden säljs fram till 31/12-2009."

PÅMINNELSE!

På lördag är festen! Du kan köpa biljett i förväg på Gossip (140:-) eller i entrén på Kajskjul 8 på lördag (180:-).

Läs mer om festen på escsweden.com

Snart kommer Simon & Tomas!

Vi var ju hemma hos mina föräldrar på vår lilla ö Knarrholmen utanför Karlskrona i helgen. Underbart! Det är liksom vårt eget paradis på jorden.

Knarrholmen ligger mitt emellan två andra öar och har vägförbindelse. Där är jag uppvuxen som barn. Mamma & pappa bor kvar där och det är bara vi som bor på ön. Förstår ni hur skönt det är? Inga andra människor, vi kan välja vilken badplats vi vill att bada och sola vid. Det är verkligen helt unikt och fantastiskt!

Vecka 33 kommer TV 3 dit med Simon & Tomas som ska göra om i huset. Det är nämligen som så att platsen huset ligger på är så himla fin, men inredningen är från början av 70-talet... inte helt fräscht alltså... I höst kan ni se det göras om där på TV!

Min storebror, hans fru och två barn var också där. Sällan hela familjen är samlad så det var extra roligt! Mina syskonbarn, Sigge 3 år & Stella 1½, är VÄRLDENS FINASTE BARN!

Glömde faktiskt att ta bilder, men här kommer i alla fall två på syskonbarn och svägerska.

Camilla med lilla Stella i knät på bryggan

Sigge kan redan simma