tisdag 7 juli 2009

PROUD 2 B PRIDE 2009

Jag har tidigare berättat om min vän Henrick som har företaget MikMak. De tillverkar & designar skitsnygga dekorationskuddar till hemmet.

Nu har de lanserat sin "PROUD 2 B PRIDE"-kudde, för varje såld kudde går 50:- till stiftelsen Läkare Mot Aids Forskningsfond!

Hjälp till du med genom att köpa en kudde eller flera! Hjälp till att hitta boten mot AIDS, hjälp till att finansiera utbildning inom området, att bidra med pengar för att kunna arbeta framåt inom AIDS forskningen. www.mikmak.se

"Vi på MIKMAK har tagit fram en Pride kudde till förmån för Stiftelsen Läkare mot AIDS. Kudden är i dupion siden fylld med extra mycket dun. Den har ett tryck i form av en ”streckkod” i Pride flaggans färger och en text med orden: ” PROUD 2B PRIDE 2009”.

Med kudden medföljer även information m.m från MIKMAK samt våra samarbetspartners RFSU och RFSL.

Att kunna kombinera välgörenhet med inredningsdesign tycker vi är spännande och givande. Vi skänker 50 :- per kudde direkt till Stiftelsen Läkare mot AIDS. Läs mer på www.aidsfond.se om stiftelsen.

Under pride veckan kommer den även att säljas på Scandic malmen Stockholm.

Med detta hoppas vi att vi skall kunna bidra till att forskningen och utbildning går framåt. Stiftelsen kommer att erhålla bidraget i en klumpsumma då kudden säljs fram till 31/12-2009."

2 kommentarer: