måndag 14 mars 2011

Snabbgenomgång av Stockholmsresan


 Snabbgenomgång av vår blixtvisit i huvudstaden:

* Anlände till lyxiga hotell Nobis på Norrmalmstorg. Designhotell som vunnit massa priser. Detta märktes på service, standard och frukost! (Mamma - du hade ÄLSKAT frukosten!)

* Hem till fina familjen Gisslén-Tingvik där det bjöds på ett fantastiskt Amarone! Herregud vad gott! Ett amarone från MASI. En nästan lika god öl hann också intagas innan vi gav oss av mot Globen.

* Mötte upp fina Navid med sin lika fina pojkvän Johannes och den vackra Jackie. Tillsammans entrade vi Globen och mötte upp den vackra Sigrid Fondberg och hennes supertrevlige man Ove (Fondberg Group). De bjöd in oss till Taittinger baren på Globen där en magnumflaska Taittinger stod och väntade på oss... Kungligt mottagande!

* Finalen av Melodifestivalen började och Globen med sina 14 000 personer kokade! Eric Saade gjorde ett fantastiskt framträdande och blev en värdig vinnare. Danny kom tvåa, vilket var lika bra. Båda två skulle vara lika värdiga vinsten!

* I mellanakten gjorde vi ännu ett besök i Taittingerbaren... bubblande glädje!

* Efter Melodifestivalen slutat gick vi (jag, Fredrik, Navid, Johannes, Jackie och Sigrid) till den officiella SVT efterfesten på Annexet i Globen. Där bjöds det på mat och dricka. Mycket trevligt och alla deltagare i Mello fanns på plats såklart.

* Taxi till Operaterrassen som redan var fullt av folk. Jag började spela och det var fullt dansgolv!

* Linda Sundblad, Linda Pritchard, Simon Forsberg (Tid att andas i popversion), Fridrik Ómar (framförde förutom This is my life även A-Ba-Ni-Bi) och sist men inte minst Charlotte Perrelli uppträdde! Publiken skrek och succén var ett faktum!

* Tillbaka till hotellet efter en lång dag och natt, kröp ner i den sköna sängen... slocknade bums!

Nu tillbaka i Gbg. Tack alla i Stockholm! Speciellt till Navid som styrt upp allt så bra!

Idag tränade jag extra hårt på gymmet eftersom det blev lite bubbel i helgen... efter det var jag ute med Buddha på rask promenad + att jag gjort sit ups!

Ska man ha kul får man sota för det... så är det!

Nu är det bara 3 veckor kvar tills mamma, Fredrik och jag åker till Italien! Ska bli så härligt!!!

På lördag ska Buddha och jag ner till Malmö på hundutställning. Håll tummarna att det går bra!