måndag 3 augusti 2009

MADONNA TRIBUTE PÅ LÖRDAG!


Share/Save/Bookmark

BILDER IFRÅN PRIDE

Jag spelade i Leo´s tält

Sitter och funderar på vad jag ska skriva om, var jag ska börja... ska jag skriva om det som inte var bra också? Ska jag skriva om det som gjorde mig upprörd också? Ska jag bara skriva om allt positivt? Hmm...

I det stora hela så har vi haft det fantastiskt kul på pride! Vi kom upp på torsdagen med stora förväntningar inför schlagerkvällen & att jag skulle vara DJ inne i parken.

Jag är personligen en ganska så välorganiserad människa, gillar att veta vad som ska hända och att allt är ganska uppstyrt... i alla fall så länge det handlar om jobb... spelningen blev inte riktigt vad jag hade hoppats på, den avbröts av att det skulle sjungas singstar och kläs ut till maskerad. Jag var inte riktigt beredd på det, men då fick jag ju mer tid i champagnetältet istället! =)

Själva schlagerkvällen vill jag inte ens prata om, den var katastrofalt dålig! Christer Björkmans pojkvän och hans showgrupp Schlagerfeber tolkade schlagers i omgångar... inget jag betalar för att titta på...

Patrik posar

Babsan hoppad bungyjump från 90 meters höjd! Hon fick hålla i peruken kan jag lova!

Royal Roger

Coola killar!


Anders & jag pussade en groda som heter Mette Marit...

Leo B

Royal Roger och norrmannen som anordnar oslo pride

På fredagen struntade vi i att gå till Prideparken och gick på Mr Gay Sweden mingel på Scandic Malmen istället anordnat av Clean group. En trevlig tillställning där vi fick drinkar och spana in kandidaterna till Mr Gay Sweden tävlingen som skulle hållas lite senare samma kväll på Nalen.

Vi träffade många trevliga människor, några av de ni kanske känner till är Andrés Esteche & Jonas Kronlund - Andrés har släppt en fantastiskt bra ny låt som heter "I wanna be free" - lyssna på den, riktigt bra! Andra roliga som var på plats var bl.a Jean Pierre Barda, Therese (Drömhus), Tito Frez, Mirza Muhic (Mr Gay Sweden 2008), Fredrick Federley (Iklädd sjuksköterskeklänning och vid namn Ursula för kvällen), Bobby Oduncu, Miss Inga, Krizz DeeLight mfl.

Fredrik och jag åkte efter minglet hem till min kära bror och hans fru och drack lite öl och amaretto... sedan gick vi bara tvärs över gatan och in på Nalen. TACK Navid för VIP-passen!!!

Andrés & Jonas

Utanför Nalen innan Mr Gay Sweden tävlingen


Fredrick Federley

Fredrick Federley & Fredrik

Nu minns inte jag den trevlige mannens namn, men han är i sällskap med den söta och rara Lotta!

Vi hittade Nando inne på Nalen, här dansar han till "Single Ladies"

Inne på Nalen

Efter Fredag kommer Lördag, oftast i alla fall... då var det dags för oss att mötas i Humlegården för att gå i paraden.
Jag hade anmält Gossip som grupp, men vi var inte registrerade... vi fick dock en plats att gå på. Vi samlades och blev ca 25 personer som gick från Humlegården, men längs med vägen hoppade det in flera som ville gå med oss! Vi hade t-shirts med texten "Årets Gayställe & Göteborgspriset på QX Gaygala 2007 & 2008. Gossip - Happy people" och en massa glitterspray i ansikte och hår. Med oss hade vi den fantastiska jättetransan Miss Fluffy som drog många ögon och applåder. Vi hade också Superman med oss... jag misstänker att självaste Royal Roger gömde sig under dräkten, men det kommer vi aldrig att få bevisat... =)
Ljudanläggningen som jag hyrt för dyra pengar slutade fungera efter ca 1 timme.... jag ska till affären så fort jag bloggat klart detta och skrika, skälla och eventuellt vifta med knuten näve...

Kvällen tillbringades i prideparken och var jättekul! Jag träffade bl. a Simon & Tomas från TV3 där, de ska ju hem till mina föräldrar på måndag (om en vecka exakt alltså) och göra om och spela in TV. Jag hälsade, presenterade mig och vi snackade en del om mitt barndomshem som de ska göra om. Mycket trevliga båda två. De ska även till Göteborg i 6 dagar för att spela in, då ska de komma och hälsa på på Gossip! Fick för övrigt samtal idag från STRIX television... jag ska till Karlskrona på måndag & onsdag...

På scen under lördagskvällen kunde man se Marit Bergman, Andrés Esteche, Miss Li, Kim, Cherry, Janet, Andreas Lundstedt, Laila Bagge mfl.

Uppsamling innan paraden i Humlegården! (det kom flera senare...)

Miss Fluffy gjorde succé!

Stålmannen gick hela paraden med Gossip

Vi träffade på Kaj, ordföranden för RFSL Göteborg. Vad har han på sig? En bungyjump-sele?? ...Kaj är även fd. ordförande för SLM Göteborg (SLM= Swedish Leather Men)

Anna & jag inne i parken efter paraden

Henke

KÄRLEK!!!

Denna söta tjejen som jag inte kan namnet på, fotograferade över 400 bilder på Gossip i paraden... ser fram emot att se dem!

Royal Roger & Leo

Sötnosar!!!

Janet från Made In Sweden

Kim sjöng "Here comes the night" - han sjunger lika bra live som på skiva!

Söta! Johnny & Gabriel

Min älskling!

Tom & Jonas (Miss Fluffy)

Andreas

Daniel


Jag & Henricks söta mamma Eva som gick med "STOLTA FÖRÄLDRAR" i pride paraden!

Monika - vår egen Slitz brud!

Kråk-Henrick sjöng och dansade kvällen lång...

Share/Save/Bookmark