torsdag 13 maj 2010

Robert Aug - fantastiska människa!

Jag, Miss Aug & älsklingen, foto: Jon Voss - QX

TACK ROBERT AUG! Det var DU som gjorde att det var kul på HBT-galan igår...

Share/Save/Bookmark

DÅLIGT!

Igår var invigningsfesten av HBT Festivalen på Gothia... jag skulle vara med i ett DJ maraton. 6 DJ:s skulle spela under kvällen. Jag var ombedd att vara på plats 18.30, jag skulle börja spela 22.05.

Jag var där i tid, fick ingen hjälp eller information förrän efter en lång stund. Alla var hispiga och förde mig fram och tillbaka och jag blev helt yr i huvudet!

Uppträdandena började... det ena sömnpillret efter det andra... allt drog ut på tiden och jag märkte och hörde hur besvikna folk var... när klockan var 22.05 och det skulle varit min tur att spela så satt en man på scenen och klinkade på sin gitarr och folk började dra sig undan. 10 minuter efter var det min tur att spela.

10 minuter är mycket tid när man har 30 min på sig, då kommer en kille och säger att jag och Aron som skulle spela efter mig får dela på 30 min. Då blev jag uppriktigt förbannad!

Jag har lagt mycket tid och energi för att göra detta helt ideellt och så ska ska min tid halveras! Jag sa att jag packar ihop och går därifrån, men då ändrade de sig och jag fick min halvtimma.

Så fort jag spelat klart packade jag ihop och gick därifrån. Dåligt organiserade evenemang kan kvitta för mig... waste of time!

Gick till Bee istället där det var fest och mycket folk... hade en jättekul kväll, men seg idag...

Share/Save/Bookmark