onsdag 24 juni 2009

Simon & Tomas ska göra om hos mina föräldrar!

Japp! Nu är det klart! Idag kom det slutliga beskedet. Hoppas det blir bra, annars åker jag på stryk eftersom det var jag som anmälde mina föräldrars hem, mitt barndomshem, till TV3 när de sökte Sveriges fulaste hem!!! hahaha

Igår var Simon, en producent & en snickare från TV3 hemma på Knarrholmen hos mina föräldrar och tittade på spektaklet! De fick bra kontakt med mina päron och de gillade stället, det är ju kanske sveriges vackraste plats att bo på, men huset är inte vackert på insidan... det ska det bli ändring på! Vecka 33 ska de spela in programmet... Fan vad roligt och spännande!

FÖRLÅT MAMMA & PAPPA!!! =)

ALDRIG mer Tisdagsklubben!

Igår efter jag stängt Gossip så gick Fredrik, Malin & jag till Tisdagsklubben på Berså Bar vid kungsportsplatsen. Förra veckan fick jag ett "VIP"-kort dit, ett kort som ger mig köföreträde och halva priset i entrén... sämsta VIP kort jag hört talas om, men i alla fall så gick vi dit. Vad tror ni att entrépriset för att komma in på sunkiga Berså? 160 (!!!!) kronor! ETTHUNDRASEXTIO! WHAT???!!! Jag + 1 fick ju halva priset, så vi betalade "bara" 80 spänn för att komma in. Sedan kostade garderoben ytterligare 20 kr! Alltså 180 kr för att gå på Berså Bar en tisdag. Då får man verkligen hoppas på bra musik och någon speciell upplevelse, eller hur? Vad spelades för musik? "Hej hej Monica" och "Sommartider"!!!!

Sämsta jag varit på! Förr om åren har Tisdagsklubben hållt till på Trägår´n, där har de i alla fall haft en stor uteservering + flera olika dansgolv att erbjuda, men detta var katastrof!

Ja, ja... det var jätteroligt att få träffa Malin en stund, det var ett tag sedan!

Dålig musik och tråkigt folk. Betyg - 5 (MINUS 5)!

Haval & Eman var där

Snyggingarna Fredrik & Malin