onsdag 4 mars 2009

Mina söta syskonbarn...

Saknar mina brorsbarn jättemycket! Sigge 3 år & Stella 1 år. Har två fina bilder från i somras när min storebror Jeppe och hans söta fru Camilla och barnen lånade vår kusins hus i Onsala. Bror med familj bor i fashionabla kvarter i Stockholm, närmare bestämt på STUUUUREPLAAAAN...

Här är i alla fall bilder på världens två sötaste barn! Sigge & Stella!

Sigge

Stella

Mer bilder mm kan du se på Camilla´s blogg! (se mina länkar)
html hit counter
free-website-hit-counters.com

KLÄMRISK & FINA PRISER...

...är att vänta på Fredag på Gossip!



Var idag nere på Gossip en sväng för att se hur långt de kommit med silverväggarna och tapeterna, men lite besviken blev jag banne mig när jag såg att de inte alls kommit långt. Bengan lovade i alla fall att det skulle vara klart imorgon vid kl 13...

Därefter åkte jag till NK Details och träffade Jessica, fantastiska Jessica! NK Details & Calvin Klein skänker två st apsnygga klockor till fredagens baluns!



Skulle vara kul om Jessica själv delade ut dem...

Ja, ja, efter NK pratade jag med Martin som har Credo Gym (På Esperantoplatsen & i Angered), han hade lagt undan fyra årskort som jag kunde hämta, så jag for direkt till gymet... det luktade testosteron lång väg, men i receptionen stod två jättegulliga tjejer med årskorten i högsta hugg... undra om de såg att jag var bögen som skulle hämta dem... jag är ju inte supermanlig i vanliga fall, men där var jag nog än mindre manlig...

Lerigt och geggigt


Det var gegga och lera överallt i skogen idag! Men Buddha & jag gick i alla fall... Kolla in parkeringen och bilen... kan ju tala om att Buddha hoppade och sprang överallt där det var som mest vatten och jord... gissa hur han såg ut efter en timma! Tänkte att jag skulle spola av honom när vi kom hem, men NEJ DÅ - vattnet är visst avstängt i huset.

Maten får också vänta då... kan inte koka ris utan vatten. Blir korv stroganoff till middag idag! Gott gotti gott gott!

Nähä, nu får jag nog gå o kolla till arbetarna som har stängt av vattnet... det skulle rinna i kranarna igen kl 14 ju, nu är klockan 14.15... JAG ÄR HUNGRIG!!!!

Bilderna: Buddha utmattad efter promenaden. Lerig parkering & Smutsiga bilen Börje!


STÄNGT PÅ GOSSIP IDAG OCKSÅ


Fick precis ett samtal ifrån målaren på Gossip... han sa att vi omöjligtvis kan ha öppet ikväll... Spacklet måste torka, sedan måste det slipas, dammigt överallt, väggarna ska sedan målas... OCH tapetseras på vissa ställen... MÅSTE vara stängt ikväll om det ska vara fint till festen på fredag... Jaha... Då får väl jag vara hemma ikväll också. Fasen, ville ju jobba ikväll, onsdagar brukar vara kul ju... Hoppas inte allt för många som planerar att gå dit ikväll... ska ner och sätta upp en liten "STÄNGT IKVÄLL" skylt.

HOPPAS ATT NI HAR ÖVERSEENDE MED DETTA!!!

Imorgon har vi öppet igen!!! ...hoppas jag! ;)

Tidningen QUEEN



På fredag kan du t.ex vinna en HELÅRSPRENUMERATION på det kungliga magazinet QUEEN på Gossip!

En fantastisk & exklusiv tidning som handlar om prinsessor, prinsar, drottningar & kungar mm.

Min gode vän ROGER LUNDGREN är tidningens kungaexpert. Han kan ALLT om europas, och världens kungahus!

Vi lärde känna varann i somras då vi båda tävlade i Leo Berglunds MR GAY SWEDEN - VÄLGÖRENHETSGALAN (där jag för övrigt kom tvåa efter Fredrick Federley som innehar titeln).

I alla fall så är jag stolt över att Roger nu figurerar flitigt i TV och pratar om kronprinsessan Viktorias och Daniels förlovning. GO ROGGAN!!!! =)

Godmorgon!

Vaknade nyss... väntar på att nån från YIT ventilation ska komma och installera nån motor i vår fläkt som inte fungerat så bra... Dricker kaffe med Fredrik och kollar på ett gammalt Top Model avsnitt...

Idag ska jag i alla fall ut i skogen och gå en långrunda med Buddhisten, sedan ska jag hämta lite mer sponsgrejor till fredag och ikväll ska jag jobba. Vi hade stängt på Gossip igår för att målaren var där och fixade och trixade, ska bli spännande att gå dit o kolla hur det blev idag, om de blev klara vill säga.

Sovit JÄTTEGOTT inatt! Hörde nån gubbe på TV häromdagen som sa att man innan man somnar på kvällen så ska man tänka på sådant man önskar ska hända, då sover man bättre... har gjort det nu två kvällar i rad, tänkt rosa drömmar med lycka och glädje... fan vad gott man sover!!! Testa!

Ok... hörs senare idag...