måndag 24 oktober 2011

THE CLOSETFredag 4/11 smäller det! Den nya klubben för alla som har en open minded inställning och gillar att festa öppnar i KARLSHAMN på Sliver!

Jag har fått den stora äran att komma dit och DJ:a!

Det är den fantastiska och engagerade Majsan Keller som är initiativtagare till denna satsning på ett rikare utbud av klubbar i Blekinge, som ofta ses som trångsynthetens högborg... Det är på tiden!

Tycker du det är viktigt att alla har lika värde? Att man har rätt att vara den man är, även om man inte följer normen? I så fall tycker jag att du ska visa det genom att sprida informationen om denna festen, komma dit och ha en kul kväll och visa att alla kan ha kul tillsammans!

Att kalla en klubb för "gay"-klubb känns så förlegat. Vem bryr sig om vilken läggning man har? Handlar det inte om att olika människor kan ha roligt ihop - utan att det har med sexuella preferenser att göra?

En stor eloge till Majsan och alla på Sliver i Karlshamn som satsar på detta och faktiskt tar tag i saken och gör det till en verklighet! BRA!

Vi ses i Karlshamn!

Info:

Välkommen till The Closet fredag 4 november. Blekinge hissar regnbågsflaggan och placerar sig på gaymap. Karlshamn hissar regnbågsflaggan och placerar sig på gaymap.

Något har saknats runt om Blekinge och nu har vi det där lilla extra, det där lilla som vi hela tiden kämpar för.

Alla är välkommen, Open mind, Trans, Gay, flata, bi, Queer, Hetero, mörk, blå, gul, röd eller what ever. Ta bara med dig själv, dina vänner oavsett läggning och KOM!!


__________________________________________________________

Music By: DJ INCA (RnB, House)
Inca började sin karriär på Indigo i Malmö och fick sitt stora och största genombrott på ClubConnection år 2005 i Stockholm sen dess har det bara rullat på med alltifrån MOXY, Miss Gay Sweden, Momma, Club KAK, Barbee, Gina Girls Club, Clean Group, WONK, Club Zappho, DAO, Spring Pride, Saga Bar, Club Kick'n It och Club Open Mind, ect...

Music By: DJ MATHIAS HOLMGREN (Schlager)
Mathias Holmgren är en svensk sångare och fick siitt genombrott 2002 i dokusåpan Fame Factory och har haft hits som "Jag tillhör dig" och "Något som kan hända" (som sålde guld och låg etta på Svensktoppen). Han tog över som sångare i dansbandet Barbados 2003 efter Magnus Carlsson. Mathias Holmgren har medverkat i Melodifestivalen två gånger. Idag är Mathias Holmgren en väldigt omtyckt, folkkär och välkänd soloartist men som som även gästspelar på olika nattklubbar runtom i Sverige.

Music By: DJ MARKUS GISSLEN
Markus Gisslén var den drivande kraften bakom klubb Gossip under flera år. Gossip röstades fram av Qx-läsare som årets bästa gayställe både i Göteborg och i hela Sverige. Inte bara en gång utan två. Markus Gisslén ville gå vidare och det gjorde han med storm då han började på Restaurang och klubb Bee där han i år och på Qx-gaygala kammade hem vinsten "Keep up The Good Work" Nu kommer legenden och Karlskrona-stjärnan till Sliver och The Closet!
Markus Gisslén huserar vanligtvis på BeeBar men DJ:ar runt om Skandinavien på ställen som Operaterrassen (Café Opera Sthlm), Gaykryssningen mellan Sverige & Finland, ESC Today´s stora Eurovision party 2010 på Club Latter i Oslo, Park Lane i Göteborg och på Lisebergs stora scen.

The Closet Present: Birgitta "Diddan" Karlsson
Kom & säg hej till Diddan som är med i årets upplaga: Bonde söker Fru 2011 - "Diddan" är och har en blivit en stor förebild för hela Blekinge, Sverige och Karlshamn. Izabella Fröberg på finest.se har intervjuat Diddan, läs här: http://www.finest.se/articles/article.php?aid=7435


Entré: 100:-
(Goodiebag till alla er som kommer först)
Ålder: 18
Tid: 21.00-02.00
Var: Ågatan 12 (Harrys, Sliver)

__________________________________________________________

BOKA IN DIG PÅ FIRST HOTELL
Alla gäster erbjuds lite över 20% rabatt:
Uppge bokningskod: THE CLOSET 2011

* enkelrum – 699:- (ord 899:-)
* dubbelrum - 799:- (ord 999:-)
* Priserna gäller vid utvalda helger med start den 4/11 (inklusive, frukost, fri surf och gångavstånd = ett bögkast till klubben)

* FIRST HOTELL
http://www.firsthotels.se/carlshamn

SLIVER NATTKLUBB
http://karlshamn.harryspubar.se/sliver-nattklubb/sliver-nightclub

BEE KÖK & BAR
http://www.beebar.se/index3.cfm?CFID=192319&CFTOKEN=86618687

QX.SE
www.qx.se/noje/18710/majsan-satter-farg-pa-karlshamn-

GAYMAP.SE
http://www.qx.se/gaymap/index.php?event=18027&preview=1

GAYMODE.SE (Bli medlem)
http://gaymode.se/identify/login

ESTRELLA
http://www.estrella.se/

NOKA.SE
http://www.noka.se/

TIDNINGEN S
http://www.tidningen-s.se/

ZIPERALL.SE
http://www.ziperall.se/

CHOKLADOGRAM.SE
http://chokladogram.se/content/default.asp