måndag 1 februari 2010

Frukost i sängen en måndag!

Detta är LYX!

Vårt rum här på Scandic Malmen i Stockholm är så fint! En svit med två sovrum och stort badrum. Idag gick vi ner till frukosten och bad om varsin bricka och plockade av den stora frukostbuffén och tog med oss upp på rummet. Nu ligger vi mätta och nöjda i sängen och tittar på Malou´s tv program på 4:an. En sorglig historia om två föräldrar som mist tre av sina fyra barn i en okänd sjukdom. Ingen vet var det var... hemskt! Stackars barn och familj!

För att skriva om något roligare så kan jag ju berätta att vår bussfärd från Göteborg till Stockholm igår var mycket trevlig! Vi hade jätteroligt hela vägen med filmvisning och frågesport och mycket öl, vin och cider. Resan gick snabbt! =)

Väl uppe i huvudstaden installerade vi oss på hotellet, sedan gick vi till den mysiga lilla krogen "Torget" som ligger på Mälartorget. Som alltid en superb service där och efter det gick vi till Patricia, en restaurang-båt som ligger vid Slussen. Där fick vi en egen matsal som hette "Churchill", även här en fantastisk service och supergod mat! Jag åt grön sparris med sidfläsk till förrätt och oxfilé till varmrätt med ett mycket gott vin till (Masi).

Efter maten festade vi på nattklubben... det var verkligen en underbar kväll. 13 personer från Bee Kök & Bar + 8 övriga vänner och närmast sörjande...

Ikväll är det dags! Ikväll är årets GAYGALA! Ikväll får vi svaret vi väntat på! VEM VINNER GÖTEBORGSPRISET? Blir det Gossip? Gretas? ELLER... BEE??? Hoppas hoppas hoppas hoppas att vi vinner... om inte så måste jag ändå säga att jag vunnit redan - bättre arbetskollegor och chefer skulle jag aldrig önska! Jag hoppas att Bee vinner ikväll för det är de värda! HÅLL TUMMARNA!

Nu ska jag slappa en stund till i sängen, sedan är det dags för middag med allihopa igen för att senare ta oss till Cirkus...

Ha det bäst! Puss & Kram

Share/Save/Bookmark