fredag 1 maj 2009

Adios Gotemburgo! Hola Estocolmo!

Nu är det snart dags att bege sig till huvudstaden! Kl 10 hämtar Jessica upp oss, sedan ska vi glida upp med många fikapauser och mycket schlager!

Kvällen på Gossip var bra... städade gäster, inga bråk - skön stämning och MYCKET folk! Så ska det vara! Kolla QX.SE under dagen imorgon så kan ni nog se mingelreportage där (eftermiddagen skulle jag tippa).

Aron spelade musiken och det var som alltid en fröjd för mina öron. Det bästa när han spelar är att man får så många "Ja just det! Denna hade jag glömt!"-upplevelser! Låtar man en gång älskade, men som hamnat i skymundan med åren...

Han spelar i alla fall även fredag & lördag kväll. Passa på att säga hej då till Adam nu i helgen! På söndag åker han till Rhodos - han ska bli strandraggare, gå runt på stranden på Rhodos i ett par tanga badbyxor med en kylbox på magen och ropa "FANTA! COLA! BIRRA!!!" ...nääää... inte på heltid i alla fall... han ska sommarjobba på en bar där. Kommer hem i augusti igen. Kommer verkligen att sakna honom! Han är en frisk fläkt och grym på att jobba i baren!

Nähä hörni... om jag kanske skulle försöka sova lite så jag orkar köra imorgon... eller rättare sagt - idag! Det dumma med att jobba på krogen är att när man slutat och kommit hem, då är man så uppe i varv så det är nästintill omöjligt att somna... får logga in på facebook och varva ner lite...

Ha en trevlig helg!

Puss & kram - vi syns på stan - i storstan alltså...