måndag 6 april 2009

Gamla bilder från Cypriotisk TV


Från vänster: Barry, jag, Georgos, Vasso & Alexa

2007 representerade jag escsweden.com i 5 TV program på Cypern. Det var "Inför Eurovision Song Contest" och det var jag, Barry Viniker (som satt i internationella juryn i Melodifestivalen i år och som driver websidan esctoday.com), Georgos Papas från oikotimes.com i Grekland och en kvinna som hette Vasso som kommenterar i TV på Cypern samt en kvinna som hette Alexa och hade en radioshow.

Vi poängsatte alla bidragen som tävlade i ESC 2007. Jag tror jag gav "Molitva" från Serbien (som senare vann) 8 p av 10 möjliga.

Det var roligt...

King of the road

Kallebäcksbacken - infart till Götlabörrrg!!!

Tråkigt att köra sakta...

Vid Bollebygd tror jag...

Man måste hitta på saker när man kör mellan Borås och Göteborg, sååå tråkig väg...

När vi kom till Fredriks farmor med vår lilla blomma så var hennes rum fyllt av Fredriks släktingar och en massa tårta och kaffe... vi tittade på varandra och undrade vad som firades. Det visade sig att hans faster fyllde år, det roliga var att hon sa att hon fyllde 48 år, då sa Fredrik "Va? Fyller du inte 47?"... hon räknade efter och fick ett stort leende, hon hade genast ett år till godo!
Pinsamt att vi inte visste att hon fyllde, men det var trevligt att träffa alla!

Nu har vi en TV kväll.

* Nytt läge
* Spårlöst
* Ballar av stål

HURRA!

Tack, hej, puss.

Lite bilder från söndagens utgång...

Världens bästa bartender - Emmie!

Dijana & Janina såg normala ut... öööhhh...

Nicole var ute med en kompis

Vad hände här då?

Fredrik & Lotta

Mandy var på Park Lane med en väninna

Dejan... no comments... haha

Jenny, Johanna & Fredrik på Spritluckan

Adam var busig!

Det blev en riktigt trevlig kväll ute igår! Vi skulle ju gå till Caleo, men de stängde vid kl 23 så vi gick istället till Locatelli och tog några öl och drinkar, där mötte vi Johanna & Jenny. Vilka brudar! Så snygga och trevliga!

Därefter gick vi till Spritluckan, som söndagarna på Park Lane kallas, och där träffade vi en massa "kändisar" - Dijana, Adam, Dejan, Janina, Lotta, Mandy mm. Jättekul! Adam hade fått någon idiotisk idé om en äcklig shot med en massa konstig sprit i och en rejäl dos med tabasco... jag drack en och sedan kändes det som att jag brann i munnen hela kvällen... Tack Adam! =)

Nu är det måndag och både Fredrik & jag är lediga! Vi ska åka till Borås och hälsa på Fredriks farmor nu. ÄLSKAR lediga måndagar!!!

Puss & kram!