söndag 16 januari 2011

Fick mail från personal på Hundhotellet

Jag fick häromdagen ett mail ifrån en av de anställda på Hundhotellet i Kungsbacka.

I detta får jag bekräftat det jag redan berättat om, men även lite till...

Jag fick t.ex veta att ett sår upptäcktes på en av Buddhas tassar redan när de hämtade honom på polisstationen, det kunde ju Elisabeth ha informerat mig om, istället för att kalla det för att Buddha har svamp på sina tassar... Svamp hade jag upptäckt i så fall, dels för att jag ser över Buddha ofta men även för att vi var 10:de dag är på City Hund & Kattklinik och klipper klorna...

Utdrag ur mailet:

"Jag gick igenom hans tassar med en gång för att se så att dom var okej. Det enda jag hittade vid denna tidpunkten var ett sår på, det måste ha varit vänster bak, ovanför den stora trampdynan."

Personen som skrev detta mail hade uppenbart ett dåligt samvete för hur detta skötts och jag kan också läsa om hur alla på Hundhotellet samlats när Buddha var tillbaka efter flera timmar och tillsammans bestämde att INTE berätta vad som hänt för Fredrik och mig...

Utdrag ur mailet:

"När vi var tillbaka på plats satte vi oss ner och pratade om vad som hade hänt och huruvida ni skulle få veta eller inte. Det är alltid lätt att vara efterklok eller hur? Jag var en av dom som sa att hon inte skulle berätta. MEN anledningarna till att JAG spontant sade nej är flera och jag är även fylld med dubbelmoral ska du veta. Jag sitter själv med en gammal hund (Jag har 3 hundar), min gamla betyder mer än livet för mig, så jag utgick ifrån mig själv...För att skydda dig valde jag säg nej. Eller för att inte oroa kanske är bättre ordval? Däremot om jag hade fått veta det på samma sätt som du hade jag kunnat döda.. Min bebis är man rädd om! Som jag sa precis, dubbelmoral!! Du behöver inte skälla på mig om det, jag är medveten.
Det sista är ingen fakta eller sanning i sig, utan mer en förklaring på varför jag sade nej, dock ingen ursäkt eller ett försvar, för det finns inget försvar.!"


Personen berättar också att den blev inringd för att leta efter Buddha, personen i fråga jobbade alltså inte på Hundhotellet under den tid Buddha var där och mailet avslutas så här:

"Vad som sen har hänt mellan er och Elisabeth är inget jag kan kommentera då jag inte varit med."

"Jag förstår även om du misstror mig då jag faktiskt tillhör den skara som ville undanhålla detta..!"


Ja, det är ju synd att säga att jag litar på vad innehavare och anställda på Hundhotellet säger, uppenbarligen så kan de allesamman sitta ner och tillsammans bestämma sig för att ljuga om väldigt viktig information. Varför? Ganska självklart - de hoppades att vi ALDRIG skulle få veta vad Buddha varit med om, de hoppades att få behålla sitt goda rykte och fortsätta som om inget hänt.

Personen i mailet skriver också att Elisabeth har försökt få tag i mig... detta är löjligt! Elisabeth har inte ansträngt sig på NÅGOT sätt att ställa saker och ting till rätta!

Ibland tänker jag att jag borde lägga detta bakom mig, men samtidigt kommer tanken att hur många andra har redan drabbats? Kanske t.o.m utan ägarnas vetskap! Och framför allt - tänk om någon annan drabbas av deras lögner! Är Hundhotellet pålitliga att ansvara för andras djur? Ibland över 15 stycken på samma gång.

Varför var Buddha lös på gården? Varför stack han? Buddha har aldrig rymt förr. Han är inte lättskrämd. Har något hänt? I så fall... Vad?