söndag 16 januari 2011

Fick mail från personal på Hundhotellet

Jag fick häromdagen ett mail ifrån en av de anställda på Hundhotellet i Kungsbacka.

I detta får jag bekräftat det jag redan berättat om, men även lite till...

Jag fick t.ex veta att ett sår upptäcktes på en av Buddhas tassar redan när de hämtade honom på polisstationen, det kunde ju Elisabeth ha informerat mig om, istället för att kalla det för att Buddha har svamp på sina tassar... Svamp hade jag upptäckt i så fall, dels för att jag ser över Buddha ofta men även för att vi var 10:de dag är på City Hund & Kattklinik och klipper klorna...

Utdrag ur mailet:

"Jag gick igenom hans tassar med en gång för att se så att dom var okej. Det enda jag hittade vid denna tidpunkten var ett sår på, det måste ha varit vänster bak, ovanför den stora trampdynan."

Personen som skrev detta mail hade uppenbart ett dåligt samvete för hur detta skötts och jag kan också läsa om hur alla på Hundhotellet samlats när Buddha var tillbaka efter flera timmar och tillsammans bestämde att INTE berätta vad som hänt för Fredrik och mig...

Utdrag ur mailet:

"När vi var tillbaka på plats satte vi oss ner och pratade om vad som hade hänt och huruvida ni skulle få veta eller inte. Det är alltid lätt att vara efterklok eller hur? Jag var en av dom som sa att hon inte skulle berätta. MEN anledningarna till att JAG spontant sade nej är flera och jag är även fylld med dubbelmoral ska du veta. Jag sitter själv med en gammal hund (Jag har 3 hundar), min gamla betyder mer än livet för mig, så jag utgick ifrån mig själv...För att skydda dig valde jag säg nej. Eller för att inte oroa kanske är bättre ordval? Däremot om jag hade fått veta det på samma sätt som du hade jag kunnat döda.. Min bebis är man rädd om! Som jag sa precis, dubbelmoral!! Du behöver inte skälla på mig om det, jag är medveten.
Det sista är ingen fakta eller sanning i sig, utan mer en förklaring på varför jag sade nej, dock ingen ursäkt eller ett försvar, för det finns inget försvar.!"


Personen berättar också att den blev inringd för att leta efter Buddha, personen i fråga jobbade alltså inte på Hundhotellet under den tid Buddha var där och mailet avslutas så här:

"Vad som sen har hänt mellan er och Elisabeth är inget jag kan kommentera då jag inte varit med."

"Jag förstår även om du misstror mig då jag faktiskt tillhör den skara som ville undanhålla detta..!"


Ja, det är ju synd att säga att jag litar på vad innehavare och anställda på Hundhotellet säger, uppenbarligen så kan de allesamman sitta ner och tillsammans bestämma sig för att ljuga om väldigt viktig information. Varför? Ganska självklart - de hoppades att vi ALDRIG skulle få veta vad Buddha varit med om, de hoppades att få behålla sitt goda rykte och fortsätta som om inget hänt.

Personen i mailet skriver också att Elisabeth har försökt få tag i mig... detta är löjligt! Elisabeth har inte ansträngt sig på NÅGOT sätt att ställa saker och ting till rätta!

Ibland tänker jag att jag borde lägga detta bakom mig, men samtidigt kommer tanken att hur många andra har redan drabbats? Kanske t.o.m utan ägarnas vetskap! Och framför allt - tänk om någon annan drabbas av deras lögner! Är Hundhotellet pålitliga att ansvara för andras djur? Ibland över 15 stycken på samma gång.

Varför var Buddha lös på gården? Varför stack han? Buddha har aldrig rymt förr. Han är inte lättskrämd. Har något hänt? I så fall... Vad?

7 kommentarer:

 1. Inte klokt det som hänt. Galet

  SvaraRadera
 2. Tror att du missuppfattade mitt mail.. Hade hoppats att du skulle svara mig istället för att lägga ut det så jag hade kunnat kommentera dina misstankar om att Alla samlades, det gjorde vi inte, sen att rädda rykte, det gjorde jag inte heller, rykte och anseende är inget jag bryr mig om överhuvudtaget, då hade jag inte skrivit här nu.. Du får det att låta som att jag har mailat dig för att vara "elak" det gjorde jag inte! Jag mailade för att du verkade så orolig över att Buddha skulle ha försvunnit på nyårsafton, det gjorde han inte och att ingen letade efter honom, det gjorde vi..Jag hade kunnat förklara varför jag utgick ifrån mig själv, det är inget jag vill gå ut offentligt med då det min hund var utsatt för var för hemskt..Men min tro att du skulle vara tacksam för att få fakta som du efterlyser i din blogg var något felaktig, så jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag överhuvudtaget hörde av mig och gav dig det du ville ha!

  SvaraRadera
 3. Det är sjukt hela historien. Det finns så mycket oseriösa människor hundvärlden så man bli rädd. Jag har fått reda på allt utav din kompis Niclas som jag känner sen säkert 20 år tillbaka.
  Jag jobbar själv med hundar i Örebro och har fått se massor med konstigt och reagerar på en gång när man ser att hundar far illa.

  Om du mot förmodan skulle lämna bort Buddha nått mer så finns det ett kanon ställe här uppe som är jätte bra. Jag hjälper er i så fall. Han som äger stället är polis själv.

  Hoppas det inte blir för mycket för Buddha nu utan han kommer igen och får må bra igen.

  Virran

  SvaraRadera
 4. Till personalen:

  Framför allt Elisabeth borde ta sitt ansvar, även om det är på tok för sent. Det hela är hennes ansvar. Jag klandrar inte dig för vad du gjorde, det var fortfarande Elisabeth som hade hela ansvaret.

  Jag uppskattar ditt mail, men tycker det är beklagligt att din åsikt fick ett genomslag vi fått lida för.

  Det finns inga ursäkter.

  SvaraRadera
 5. Ärlighet varar längst, även om den kan göra ont ibland...!!!!!!

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket babe!
  det gick faktiskt jätte bra =) tror jag kommer att få jobbet för Panos. hoppas ailf!

  SvaraRadera
 7. "Personalen"17 januari 2011 08:15

  Kan ju upprepa mig själv igen då Marcus, det finns inga ursäkter och inga försvar.. Trodde jag var väldigt tydligt med detta? Skitsamma, du har det du efterlyste och det va den enda anledningen..Så att du vet mer exakt och slipper oroa dig mer än vad du redan gör..De övriga frågorna du har där är inget jag kan svara på, jag var inte där..

  SvaraRadera