onsdag 13 april 2011

Ny låt med Helena Paparizou

TACK Schlagerprofilerna för detta!

Me LOVE! Bra låt och Elena (som hon ju faktiskt heter) är snyggare än någonsin! Kul!

Vad tycker DU?

Italien

Italienresan var som du kanske förstått helt underbar!

Vi bodde i Sirmione i norra Italien, en halvö på Gardasjöns södra strand. Ett paradis! Hotellet var ett mysigt litet familjeägt som låg i den historiska delen av Sirmione. På hotellet fanns en takterrass med sol hela dagen och utsikt över Gardasjön. Gissa om mamma var nöjd... haha

 Utsikt från hotellets takterrass

Vi gjorde lite utflykter eftersom vi hade hyrbil hela veckan. En dag körde vi runt Garda och lunchade i nästan 2 timmar i en liten by som heter Gargnano. Solen sken och den lilla restaurangen låg på en brygga vid vattnet som var alldeles spegelblankt.

 Bryggan i Gargnano

Häftigt med 30° C och så kollar man upp på bergen precis bakom där det ligger snö... =)

En annan dag åkte Fredrik och jag ut på landet och upp i bergen, Monte Baldo. Jättefint med små byar överallt, till slut kom vi så högt upp och vägen var så smal att jag inte vågade köra längre... det var värre än Balder på Liseberg! Men sååå coolt med alla små byar uppe i bergen där folk faktiskt bor... man undrar lite hur de kan försörja sig där... haha

Smal väg uppe i bergen

En annan dag åkte Fredrik och jag till Venedig. Jag hade hört så många olika åsikter om denna staden - att det skulle lukta illa och vara alldeles för turistigt... vi ÄLSKADE Venedig! Vilken stad! Sååå vackert med alla gamla hus, kanaler, båtar och broar. Dessutom luktade det inte det minsta äckligt... tvärt om nästan... dessutom var det väldigt rent och snyggt. Men å andra sidan så är det ju inte högsäsong nu... Tog MASSOR av bilder i Venedig... en av favoriterna:

Visst ser det nästan ut som en målning... overkligt!
Dessutom var vi runt på lite vingårdar, bland annat Serego Alighieri och Masi. Vi köpte bl.a en flaska Masi Recioto 2006 med handskriven etikett och som endast tappats på 1800 flaskor! =) Inte jättebillig, men kul! 

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om denna resan... men det tar för lång tid. Rekommenderar alla att åka till Gardasjön... såååå fint!

Ska bara säga också att vi en dag var i Verona, staden där Shakespeare skrev tragedin om Romeo och Julia... vi var och tittade på Julias hus och den berömda balkongen...

Julias balkong i Verona

Nåja... nu är vi hemma igen och denna veckan kommer jag att leva länge på! Ända tills Fredrik, jag, Ylva & Zina åker till Champagne i sommar... =)