tisdag 2 juni 2009

Fick ett samtal...

...precis... från veterinären som opererade bort Buddhas tumör. Hon sa att de fått provsvaret idag - och det visade sig vara en GODARTAD tumör!!!

En hel mur med tegelstenar rasade just ner från mina axlar... shit vad glad jag blev!

Nu ska jag lägga mig på golvet och pussa och krama Buddha tills jag ska gå till jobbet... vilket är ganska snart... måste hinna duscha också... hmm... först ska jag i alla fall våld-gosa Buddha!

JAG ÄR SÅ GLAD!!!!!

Töntigt men effektivt!

Dagens stavgångspowerwalk blev bakom gamla SVT huset i Örgryte

Idag har jag invigt dem! Mina gå-stavar alltså! Ja, sådana som alla tanter och farbröder går med... jag är nu officiellt en farbror! Supertöntigt, men det sägs att man förbränner upp till 40% mer när man använder sig utav stavar på sin power walk - värt att testa!

Hittade en groda på stigen

Måste också säga att jag fick upp en mycket högre fart tack vare stavarna... fick upp flåset lite också + att jag svettades mer... kanske är en bra idé i alla fall... ska även i fortsättningen välja rundor där jag inte möter så mycket folk som kan känna igen mig, ni som läser detta kan väl hålla det för er själva - onödigt att få en stor fet TÖNT-stämpel i pannan liksom... (ännu större än vad jag redan har alltså...)
Buddha fick också upp flåset...

Nu har jag mumsat i mig en sallad och känner mig ganska duktig - det värsta är att jag är sjukt sugen på choklad, glass, cheesecake, godis, kakor...

SVARA!!!

Visst är det irriterande när man försöker ringa en person och den alltid är upptagen/på ärende/på lunch/ledig... har ringt både personens kontor och mobil... "Åter kl 14" - ska bli spännande vad det blir för meddelande kl 14...

Hrmpf.... ja, ja... får väl hälla i mig en kanna kaffe nu och ta ut lillen, Buddha alltså, på en promenad.

Ikväll jobbar jag på Gossip - kom gärna förbi och säg hej! =)

Hörs sen...

PS: När jag ändå är igång och gnäller - jag tycker ni borde göra fler kommentarsinlägg... besviken på er... hahaha KRAM