onsdag 16 december 2009

GRATIS BUFFÉ & MINGEL IKVÄLL!

RFSL Mingel i Göteborg - LÄS MER HÄR

Ikväll bjuder RFSL Göteborg in till mingel och diskussion om Göteborg som HBT stad. Förra året var detta mingel på Röhsska Muséetoch i år är de i Bacchus gamla lokaler som idag heter Belle och ligger på Bellmansgatan i Vasastaden, mitt i Götet!

RFSL bjuder på buffé och föranmälan behövs inte! Bara att samla sitt kompisgäng och komma förbi!

Jag ska vara DJ!!!

Ses ikväll (17.30-21)
Share/Save/Bookmark

Har fått info om QX Gaygala

Jag kan inte garantera att detta stämmer till 100%, men fick ett meddelande på Facebook ikväll att BEE KÖK & BAR är nominerat i kategorin "Göteborgspriset"!

Tre ställen från Göteborg är visst nominerade, förutom Bee även Gretas & Gossip. Hörde också att Gossip blivit nominerat till "Årets Gayställe" för tredje året i rad... jag suger åt mig liiite av den äran också eftersom jag ändå drev det hela året fram till oktober... 9 av 12 månader =)... haha men GRATTIS till alla nominerade!!!

Det blir en del DJ:ande denna veckan...

Imorgon ska jag DJ:a på RFSL:s mingelkväll, på fredag på CAVA GOES GAY i Gävle och på lördag på fantastiska BARBEE!

På torsdag ska Fredrik & jag på Hellmans Drengars konsert på Lorensbergsteatern - har ni sett denna manskör sjunga någon gång??? MÅSTE upplevas - det är magiskt! (Här kan du köpa biljetter)

Slutligen på söndag så ska alla i personalen på Bee ses och kramas innan jul! Mysigt!!! =)

Glömde ju berätta om dagens möte om HBT Festivalen 2010. Ordföranden Tasso Stafilidis hade kallat göteborgs klubb- & festarrangörer till ett planeringsmöte. På plats var Sten, Ulf & jag från Bee, en tjej från "Ladyfest", Aslan & Wilson från "Gretas", Henkan från "Queer" (och Gossip), Dijana från "Gossip", Katarina från "Zapphobar", Malena från "Saga Bar", Jenny från "Belle" och sist men inte minst Kaj från "SLM". Alla var positiva och hade bra idéer inför nästa års festival. Känns roligt för det var många år sedan alla arrangörer inom denna kategorin satt ner ihop och diskuterade. Nu hoppas vi på att det blir 4 lyckade dagar i maj med regnbågsflaggor som vajar överallt i Göteborg och en parad längs med Avenyn med glada och stolta bögar, flator, transor, heterosar, bin och allt vad man nu vill kalla sig för... Huvudsaken är att vi gör något ihop!

Nu ska jag sluta jiddra och krypa till kojs.

Sov gott. Puss. Kram. Hej.

Share/Save/Bookmark