fredag 30 juli 2010

Intervjuven på Radio P4 i förmiddags

HÄR kan du lyssna på intervjuven radio P4 gjorde med mig i förmiddags - spola fram 20.40 minuter så är intervjuven där... (Alltså kl 10.20 ca) =)

Geggamojja i pridepark

Det var ingen rolig historia att klafsa runt inne i pridepark igår! Geggamojja överallt! Blir ingen park för mig idag trots att jag har ett backstage-pass ikväll... Ikväll blir det MR GAY SWEDEN fest där jag ska DJ:a! Ska bli sååå kul! Innan dess blir det lite förmingel, ska träffa Fridrik Ómar innan så ska vi gå dit ihop, ni vet han som sjunger i Isländska gruppen Euroband.

Innan dess blir det fika på stan med Jonathan Fagerlund. Det var längesedan vi sågs och idag är han ledig. Tror det är imorgon han ska uppträda någonstans, inne i pridepark kanske...

Festade med Bee folket igår och träffade mina älsklingar Ylva & Zina! De var så fina i sina praktiska outfits... gummistövlar, regnkappor och ryggsäckar... Tjipp och välkomna till hajk! =)

Nu slappar jag på hotellrummet. Har käkat frulle med Anna och precis avslutat ett samtal ifrån Sveriges Radio Göteborg som ringde och ville ha en lägesrapport från pride. Passade på att berätta om kvällens och morgondagens festligheter, och självklart att man borde gå till Bee om man är kvar i götet!

Nu ska jag nog duscha och fräscha till mig lite, sedan slita ut Anna på stan så hon också får krama lite på Jonathan... =)

Tjingeling och HAPPY PRIDE! =)