tisdag 24 mars 2009

ERBJUDANDE till alla inredningsintresserade!


Du får 10 % rabatt på det du handlar om du skriver koden "Gossip" i kassan på MikMak´s hemsida!
Exklusiva kuddar! Bilderna är snygga, men ni MÅSTE se dem live - skitsnygga!

Gå in här: www.mikmak.se

Kolla in detta!

Vill ni se världens gulligaste brorson? Lille Sigge i somras på bryggan hemma hos mina föräldrar på Knarrholmen utanför Karlskrona.

Klicka här: www.gisslen.se

Så rolig!


Har ni sett "Halv åtta hos mig" på tv 4? Är inte Helge Skoog så j-vla rolig!?

Mikroblogg


Har skaffat en mikroblogg på twitter.com - fattar inte riktigt hur man gör, vad man ska med det till, om det är kul - ingenting! ...men brollan har snackat om det och sagt att det är bra, såg på svägerskans blogg idag att hon skaffat en på bloggy.se, så jag ska i alla fall försöka mig på det.

Vi får väl se hur det går...

Hemmakväll

Adam ringde upp till slut! Han jobbar ikväll och jag är hemma och göttar! Kanske pillar lite i naveln, eller kramar Fredrik, eller gosar med Buddhisten, eller bloggar, eller mölar i mig smågodis - vad vet jag!? Jag är ju LEDIG ikväll så jag behöver inte planera!

Födelsedag - Gossip & Babar

Fantastiska Lotta på Babar

Som sagt så fyllde jag år igår så jag mötte upp Tim & Max på Gossip. Världens bästa Adam jobbade och spelade musik! Efter stängning gick vi vidare (jag, Tim, Max, Adam, Jonte & Jonte) till elefantklubben på avenyn - Babar alltså. Det absolut bästa med Babar är att LOTTA jobbar där! Det finns ingen som Lotta! Hon spelade t.o.m "Kärleken är evig" med Lena PH och sa att det var en liten födelsedagspresent... naaaaw! På fredag kommer hon och festar med oss på Gossip!

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade väldigt seg efter gårdagens lilla utgång. Det är nackdelen med att bli äldre, även om man inte festar på samma sätt som förr så blir man dubbelt så bakis.

Buddha och jag tog en promenad och mötte upp Fredrik när han gick från jobbet.

Tänkte jag skulle få Adam att jobba ikväll istället för mig så kan jag ta hans måndag istället när han är i Rom, men han svarar ju inte när jag ringer. Slår vad om att han sover. Vad är det med dagens ungdom!? Han är 19 år! Han ska vara vaken tidigt och svara när jag ringer!!!

Igår beställde förresten Fredrik & jag nya mobiler! Sony Ericsson C 905. LÄNGTAR!!!

Tjing tjong så länge!

Irland, Lettland & SerbienSinead Mulvey & Black Daisy - Irland (överst), Intars Busulis - Lettland (mitten), Marko Kon & Milan Nikolic - Serbien (underst)

3 nya ESC bidrag! Ni vet vad som gäller! =)

Irland - Sinead Mulvey & Black Daisy, "Et Cetera"

Tänk om denna låten skulle ha tävlat i Melodifestivalen. Ingen hade kommit ihåg den. Ingen skulle röstat på den. Det är därför svenska låtskrivare med kassa låtar vänder sig till andra länder och får lite uppmärksamhet. Detta bidraget är alltså till viss del svenskt, inget för oss att vara stolta över. Jag tycker det här är så tråkigt så klockorna stannar. Inget Irland i finalen i år!
Mina poäng: 1

Lettland - Intars Busulis, "Sastregums"

Början av den här låten är kass och får mig att vilja stänga av oljudet, men mot slutet blir den riktigt bra! Överraskande. Jag tror att detta bidraget kan få en del röster ifrån sina goda grannar faktiskt och finalplatsen tror jag att de har klar.
Mina poäng: 5

Serbien - Marko Kon & Milan Nikolic, "Cipela"

När jag hörde detta bidraget första gången hade jag höga förväntningar, Serbien är ju kända för sina seriösa låtar med mycket gråt och tandgnissel, men så var det en låt med en krulltott som stoppar pengar i dragspelet och verkar ha humor och självdistans. Dessutom älskar jag (ja, jag skäms lite för att erkänna detta) dragspel! Det är så coolt! Serbisk folkmusik när den är som bäst! Detta kommer att gå bra, många forna Jugoslav-länder och andra öststater kommer att rösta. SJÄLVKLART i final säger jag!
Mina poäng: 7

Bosnien, Sverige, Spanien 10 p

Island 9 p

Bulgarien, Montenegro, Rumänien 8 p

Kroatien, Malta, Ryssland, Serbien 7 p

Finland, Frankrike, Turkiet 6 p

Israel, Lettland 5 p

Andorra, Tyskland 4 p

Portugal, Schweiz 3 p

Armenien, England 2 p

Irland, Makedonien, Tjeckien, Vitryssland 1 p

Belgien 0 p