söndag 10 maj 2009

OjojojoOJOJojojojojOJOJ

Vilken dag!

Vaknade ju som jag skrev tidigare vid kl 08 imorse, gick och la mig vid 05 efter att ha jobbat hela natten, alltså så sov jag ca 3 timmar... Var ganska aktiv på dagen idag. Dammsög, skurade och torkade, putsade speglar, tvättade - jag var JÄTTEDUKTIG... sedan beställde jag en pizza (ssschhh) och tog en dusch, sedan däckade jag! Jag slocknade som en klubbad säl och sov några timmar. Behövde nog det.

När jag vaknade så var Fredrik hemma och jag gick till Konsum för att köpa mat. Vi hade bestämt oss för tacos, men eftersom vi bor i ett U-land, så var ALL köttfärs slut på Konsum. Inte första gången det händer på samma ställe..ja, ja, köpte allt utom köttfärsen så fick Fredrik gå och köpa det på Hemköp istället.

Nu har vi käkat, det var smaskens!

Nu ska vi slappa i soffan och kanske kramas lite.... det är ju ändå söndag... vår lediga kväll ihop... Kram på er! BARA TVÅ DAGAR KVAR TILLS MALENA SKA KVALA TILL FINALEN!! Vi visar semifinalen på Gossip.

Mina fem favoriter till ESC 09

INTE i ordning... svårt... hade velat klämma in Azerbajdzjan, Estland & Island också....

UNGERNBOSNIENSLOVENIENUKRAINANORGE

Vad gör jag uppe redan?

Men... jag skulle ju sova ut på min lediga söndag... vad hände?

Jag vet... jag drack en redbull vid kl 01.30 inatt (utan vodka eller annan alkohol alltså), men mitt hjärta slår i 180 nu! Inte bra det där... det var en nödlösning, för vi hade sååååå mycket att göra i baren på Gossip igår, så jag var helt slut, då tog jag och svepte en burk redbull och piggnade genast till, men det straffar sig idag.

Vaknade imorse när Fredrik gick till jobbet, vred och vände en stund i sängen, men gav upp... nu sitter jag här med grusiga ögon och är egentligen svintrött! SABLAR också!!!

Ja, ja... jag får väl helt enkelt ta det lugnt idag och lägga mig tidigt ikväll.

Gårdagskvällen på Gossip mina kära vänner, var HYSTERISK! Så mycket folk, så mycket party! GOSSIP RULES!!! hahaha

Tack alla underbara gäster!

Nu: Lägga mig i sängen och kolla på tv kanske...? Ut med Buddha? Lugnt blir det i alla fall...