torsdag 14 april 2011

DJ:ar på T-2011 17 Juni!

Det finns något jag beundrar, starka människor, personligheter, eldsjälar!

Maria H Nielsen ifrån Skara är en sådan person.

I hela sitt liv har Maria önskat att få vara en kvinna - fysiskt alltså - eftersom hon redan var en kvinna i en mans kropp innan operationen i Januari 2011.

Jag kan inte tänka mig in i hennes situation. Jag som tyckte det var jobbigt då jag kom på att jag var homosexuell. Att vara instängd i en kropp som man inte trivs i måste vara resor värre och jobbigare.

Maria är en galen kvinna - galen på ett väldigt positivt sätt! När hon festar, ja då dansar hon så att kjolen trillar av... haha Det jag menar är att hon gör det hon bestämt sig för FULLT UT!

Därför var det en stor glädje och ära då hon frågade om jag kunde tänka mig att spela om hon styrde upp en träff för Transpersoner och deras vänner! En spelning jag absolut inte vill ha betalt för - en spelning för att jag beundrar Marias styrka och mod, och personer i liknande situationer - NI ÄR FANTASTISKA som står på er och visar att alla har rätt till att vara den man är!

Maria har lyckats sätta ihop fullspäckade program för en helg i Juni. Jag spelar på festen på fredagen och på lördagen kommer Anders Olsson dit och spelar!

Jag VET att det kommer att bli en lyckad helg.

Då jag pratade med Sten & Ulf som äger Bee så var det ingen tvekan om att de tyckte jag skulle dit och spela - de ville också framföra att alla transpersoner ska känna sig hjärtligt välkomna till Bee!
Bee som ställe vill att alla ska känna sig välkomna - vare sig man är något så vanligt som heterosexuell till om man är något så fantastiskt som trans! =) Tänk vilken bra arbetsplats jag har... en plats som accepterar alla för den de är!

Fint också av www.qx.se att skänka en annons...

Alla ni som läser detta och är T:et i HBTQ eller en vän till T:et - se till att komma till denna festen 17 & 18 Juni i Skara! Hjälp till!


Till Maria: Tack för inbjudan! Tack för att du är du! Du är fantastisk!

Artikel i Skara tidningen...

Grattis mamma!

Idag fyller min lilla mamma år!

GRATTIS!

Hoppas pappa pysslar om dig lite extra idag.

Bild från Italien såklart. Mammas absoluta favoritsysselsättning... =)