tisdag 9 februari 2010

KÖP ALDRIG EN SONY ERICSSON C 905!


Idag har jag jobbat och slitit hela dagen och varit på möte ikväll. Luften gick helt ur mig, det är inte så vanligt... blev hängig och matt - hoppas inte det är någon onödig förkylning på G för det har jag ingen lust med, ingen tid för heller!

Är säkert lite mer munter imorgon, eller om en stund när Fredrik kommer hem från jobbet, då ska jag krama på honom... och så ska vi dricka té. Han köpte världens godaste té i förra veckan, det heter "Champagne" och som ni förstår på namnet så faller det mig i smaken! =)

Har idag pratat med Tele 2 om att varken min eller Fredriks mobiler fungerar som de ska, köp aldrig en Sony Ericsson C 905! Skittelefoner! Många jag pratat med har haft problem med dem. Nu måste vi skicka iväg våra på reparation vilket tar ca 2 veckor. Gaaaah vad jobbigt! Visserligen kan man spara alla nummer på sim-kortet, men jag litar inte helt på det (av tidigare erfarenheter) så det blir till att skriva upp varje namn och nummer...

Imorrn blir det lunchmöte med söta Johanna - vi ska snacka arbete och käka sushi på Café Japan. Jättegod sushi där, men de tar endast cash så det gäller att komma ihåg att ta ut stålars. Efter det ska jag till Tempel Lounge med Erica, Janna ska klippa henne! Jag måste självklart vara med och se till så de inte snackar skit om mig... hahaha

Men nu ska jag jobba lite till, bara några mail att skicka, sedan ska jag slappa och vänta på älskling!

Ha en skön kväll!

Share/Save/Bookmark

...keep on walking...

...nynnar konstant på Salem Al Fakir´s bidrag "Keep on walking"... den kunde kanske göra sig bra ute i Europa...

Share/Save/Bookmark

SCHLAGER-ORGIE!!!

På lördag visar vi delfinal 2 av Melodifestivalen på BEE! Efter det drar vi igång Club BarBee och jag ska DJ:a - vi kommer att ha en SCHLAGER-ORGIE!!! Kommer att spela de bästa låtarna genom tiderna i Melodifestivalen & Eurovision!

Ska bli sååå kul!
Share/Save/Bookmark