tisdag 9 februari 2010

KÖP ALDRIG EN SONY ERICSSON C 905!


Idag har jag jobbat och slitit hela dagen och varit på möte ikväll. Luften gick helt ur mig, det är inte så vanligt... blev hängig och matt - hoppas inte det är någon onödig förkylning på G för det har jag ingen lust med, ingen tid för heller!

Är säkert lite mer munter imorgon, eller om en stund när Fredrik kommer hem från jobbet, då ska jag krama på honom... och så ska vi dricka té. Han köpte världens godaste té i förra veckan, det heter "Champagne" och som ni förstår på namnet så faller det mig i smaken! =)

Har idag pratat med Tele 2 om att varken min eller Fredriks mobiler fungerar som de ska, köp aldrig en Sony Ericsson C 905! Skittelefoner! Många jag pratat med har haft problem med dem. Nu måste vi skicka iväg våra på reparation vilket tar ca 2 veckor. Gaaaah vad jobbigt! Visserligen kan man spara alla nummer på sim-kortet, men jag litar inte helt på det (av tidigare erfarenheter) så det blir till att skriva upp varje namn och nummer...

Imorrn blir det lunchmöte med söta Johanna - vi ska snacka arbete och käka sushi på Café Japan. Jättegod sushi där, men de tar endast cash så det gäller att komma ihåg att ta ut stålars. Efter det ska jag till Tempel Lounge med Erica, Janna ska klippa henne! Jag måste självklart vara med och se till så de inte snackar skit om mig... hahaha

Men nu ska jag jobba lite till, bara några mail att skicka, sedan ska jag slappa och vänta på älskling!

Ha en skön kväll!

Share/Save/Bookmark

9 kommentarer:

 1. Synka telefonboken med din Macbook så slipper du skriva ner dom förhand.

  Kram, Joe

  SvaraRadera
 2. Det är så sant. Jeje har också haft problem med sin. (Köp en Iphone, de är TOPPEN!!)

  SvaraRadera
 3. Joe: Hur gör man då? Ska försöka koppla lite sladdar o så... jag och teknik går inte riktigt hand i hand...
  FIA: VILL HAAAAAA!!!!

  SvaraRadera
 4. Ja Iphone e bäst :)

  Tror man synkar med usb sladd eller bluetooth.
  Du gör det i alla fall i programmet isync.
  Dom flesta SonyEricsson modellerna brukar vara med där :)

  SvaraRadera
 5. Kolla runt lite på nätet, vet inte hur det är med just den telefonen men du borde fått med en skiva med program till datorn som hjälper synkningen! Om inte mac är så pass flashiga i sig själva att man inte behöver andras program ;)

  Hoppas det löser sig! Myyyyycket smidigare att synka med datorn än att skriva ner ju!

  SvaraRadera
 6. Åh men jag älskar min c905! Har inte haft ett enda problem med den.. jo förutom att batteriet dras ut så himla fort. Och så i förra helgen så åkte den i golvet, igen. Ja den har den åkt i golvet en för många gånger :)så nu sist flög den i olika delar och knappsatsen funkar inte så jag måste hämta ut en ny på försäkringen..
  Så olika man kan se på saker och ting *ler*
  En Ipohne skulle jag aldrig köpa. Skulle bli galen på touchscreenen haha.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 7. va va de för fel på telefonen? min har funkat galant :) förutom att de har glappat me kontakten till handsfreen :P
  kul blogg föresten!

  SvaraRadera
 8. Ja du Jen, vad är inte fel... den glappar, laddar inte, ibland kan man trycka på knappar men den hakar upp sig och reagerar inte, måste ha handsfree eftersom luren gått sönder... Min sambos telefon stängdes av ibland, tappade täckning konstant, bröt samtalen och hakade upp sig... RIKTIGT kass, då ska tilläggas att jag är väldigt varsam med min telefon och har aldrig ens tappat den i marken...

  SvaraRadera
 9. Jag har haft min C905 i 18 månader nu och är helt nöjd. Jag letar faktiskt efter att kunna köpa en ny C905 för att ge bort, men tyvärr är det inte möjligt hitta någon så bra telefon nu!

  RUNE

  SvaraRadera