tisdag 23 juni 2009

2 nya TV apparater!

Idag har vi shoppat! Vi åkte till Media Markt vid Högsbo och köpte två (!) platt TV apparater, en till vardagsrummet och en till sovrummet i vår nya lägenhet. Den ena var 42 tum och den andra 32 tum. Media Markt firar 30 års jubileum och därför kan man nu köpa på 30 månaders räntefri avbetalning. Jättebra! Blir samma pris men uppdelat... Vi ville självklart ha den bästa servicen och inte bli lurade, så vi ringde Tom - som egentligen är chef för mobiltelefon-avdelningen - men han fick agera TV försäljare istället en stund! Jätteduktig! Tack för hjälpen TomTom!!

Vi fick den absolut bästa servicen av Tom på Media Markt, Högsbo! Det resulterade i 2 TV apparater till oss och en till Angela... =)

Fredrik provade säng på IKEA

Efter Media Markt åkte vi till IKEA Kållered och kollade på sängar, vi behöver två nya madrasser. Ska väl åka dit i nästa vecka och köpa dem, vi har ingen plats förrän vi flyttat...
Vi köpte i alla fall en taklampa till köket och en till hallen samt en pall. Gillar IKEA.

De har så fiffiga och bra namn på sina möbler. Hittade den ULTIMATA arbetsstolen:


Idag var TV 3 på besök hemma hos mamma & pappa på Knarrholmen! Imorgon ska de ringa och meddela om de ska göra om hemma hos dem... sååå spännande!