söndag 1 augusti 2010

PRIDE BILDER

MR GAY SWEDEN 2010 - SIMON FORSBERG PÅ BEE-FLAKET I PARADEN
(Foto - Thomas Eklund)

Jag kan inte med ord beskriva känslan jag hade igår eftermiddag när vi åkte fram på Stockholms gator med lastbilen stripad med BEE banderoller och glitter och fylld med partyglada vänner! Vårt flak representerade verkligen vad Bee står för - MÅNGFALD, GLÄDJE och KÄRLEK!

Vi hade bögar, flator, bisexuella, heterosexuella, transor och till och med ett litet bi! MR GAY SWEDEN 2010, Simon, och de övriga kandidaterna i årets tävling var med, förra årets Mr Gay Sweden Christo, ett nygift lesbiskt par som gifte sig i fredags, metallkillar... ja - en härlig blandning av folk och vi sjöng, skrek och dansade med 350 000 personer som publik... men vi var ju sammanlagt 40 000 som gick i paraden!!! Tänk - nästan 400 000 personer, nästan en halv miljon människor, alla glada och lyckliga!

Sverige är ett bra land. Man behöver bara ta sig till vårt grannland Polen så är något liknande inte en verklighet...

Här får ni se lite bilder, ni kan se hur kul vi har, men ni kan nog inte förstå känslan... jag tror den måste upplevas...

TACK Sten & Ulf, ägare till Bee Kök & Bar, som lagt ner mycket pengar för att genomföra detta. Jag tror att väldigt många uppskattar det ni gör!!! Jag är stolt att jobba på den enda krogen från Göteborg som representerades i paraden!!!

foto - qx.se

foto - qx.se

foto - qx.se

Foto - Tomas Andersson

Foto - Josefin Landberg

Foto - Emma Tauson

Foto - Emma Tauson

Foto - Henry Ohlsson

Foto - Thomas Eklund

(Foto - Thomas Eklund)

Foto - Thomas Eklund

Foto - Thomas Eklund

Foto - Thomas Eklund