måndag 31 maj 2010

Höll kvinna fången i 7 år

Vilka sjuka jävlar det finns!

Kollar en dokumentär på TV 4 om en man som heter Cameron Hooker som kidnappade en ung kvinna 1977 vid namn Colleen Stan, han kidnappade henne med syftet att göra henne till sin slav. Han var gift med en kvinna som visste om alltsammans men var tyst om det i utbyte av att han inte torterade henne.

Han lät henne ligga i en likkiste-liknande låda i dygn, månader, år! Hon fick äta matrester och sedan förflyttade han henne till en låda under hans vattensäng, där fick hon ligga i 22 timmar om dagen i 3 års tid, utan att kunna röra sig och fick uträtta sina behov där också...

Allt för att han skulle bli tillfredsställd... han började sedan våldföra sig sexuellt på henne också...

SJUKT! SJUKT! SJUKT!!!

kan man inte bara hugga av hans kulor och mata honom med dem!? Blir så jävla upprörd... jag bryr mig inte om ifall folk har udda läggningar och lustar, men ENDAST om båda eller samtliga inblandade parter är med på det...

Inför dödsstraff på: PEDOFILER, VÅLDTÄKTSMÄN, FRIHETSBERÖVARE OCH TIDELAGSUTÖVARE!

Äcklet på bilden är mannen som förstörde Colleen´s liv...

Colleen Stan

Share/Save/Bookmark

Svettigt...

Idag var det till att gå upp tidigt, ut med Buddha och sedan ner till Bee, idag hade vi storstädning! Tycker sådant är ganska kul... att kunna skita ner sig och svettas... blev jättefint!

Sedan hade vi personalmöte och provsmakning av nya sommarmenyn! Rekommenderar alla att gå dit och prova pasta "Polätta" - godaste pastan EVER!

Kom hem till Fredrik & Buddha, jättefint väder ute så blir kanske en romantisk kvällspromenad... till Rosenlund eller något annat mysigt... haha

Hoppas din dag har varit lika givande och trevlig!

Share/Save/Bookmark

15 MILJONER TITTARE - BARA I TYSKLAND!

Fan vilken cool tjej!

Lena Meyer-Landrut, nyss fyllda 19 år från Hannover i Tyskland.

För 4 månader sedan helt okänd gick hon in i en slags telefonkiosk där alla tyskar kunde gå in och sjunga en trudelutt på 1 minut som sedan en jury lyssnade på... på detta sätt blev hon utvald att representera Tyskland i Eurovision Song Contest 2010.

I lördags satt närmre 15 MILJONER (!) tyskar och hejade fram henne till seger...

När hon staplade ut på scenen efter den stora vinsten i lördags natt såg hon chockad ut och drog den tyska flaggan över huvudet. När programledarna sa till henne "The stage is yours" tittade hon på dem med lätt panik i blicken och svarade "Do I HAVE TO sing NOW???!!!" - Underbart!!!

Tyskland var värda denna vinsten med en av festivalens bästa låtar och med en väldigt ödmjuk och charmig sångerska.

4 städer i Tyskland har redan anmält sitt intresse att anordna spektaklet nästa år, vi får väl se om det blir i Berlin, Hamburg, Hannover eller Köln Sverige kammar hem sin 5:e seger i Eurovision Song Contest 2011... ;)


Share/Save/Bookmark