måndag 9 maj 2011

Till mamma:

Mamma, har ändrat om lite på bloggen, länkar till de bloggar du brukar klicka dig vidare till finns nu längst ner på denna bloggen! =)

Älskar dig. Puss & kram!

SNART -10 kg!

Ledig måndag. Sol och 21°C i skuggan innan kl 10. UNDERBART!

Finns inget bättre än att vakna i lugn och ro, gosa med Buddha, ta en liten morgonrunda och sedan dricka kaffe, äta frukost och bara njuta en stund... Snart ska jag gå över till gymmet och bränna lite. Satte ett mål i januari när jag började träna att jag skulle tappa 10 kg innan maj månad är över... jag har ca 2 1/2kg kvar så har jag nått målet! Känns fantastiskt bra och det peppar mig till att fortsätta träna. Det ger ju faktiskt resultat! Jag har alltid undvikit träning och försökt banta istället men det har aldrig fungerat. Jag har tappat ett kilo då och då men gått upp två istället.

När jag började träna gjorde jag det med principen att jag måste försöka få träning till något jag VILL göra istället för något jag MÅSTE göra. Det har lyckats. Tack vare att jag gjort på mitt eget sätt, ett sätt som passat MIG. Jag har inte haft panik över att jag måste tappa si eller så mycket i vikt utan satt upp ett realistiskt mål - om jag missar målet med 1 kg så är det inte hela världen! Jag tränar. Jag mår bra. Jag blir gladare när jag ser mig i spegeln, när jag märker att kläderna i garderoben börjar bli lite för stora, när jag orkar mycket mer... Sportlife är ett bra gym, jag valde det först och främst av två anledningar...
1. Det ligger tvärs över gatan.
2. Det kostar bara 299:- i månaden.

Jag visste inte om jag skulle orka träna så det var viktigt att det var billigt så jag inte skulle åka på att betala dyrt om jag gav upp...

Men Sportlife har även den BÄSTA radioreklamen! Kan den inte exakt men något sån´t här "Den bästa träningen är den som blir av" - det är ju så sant! Ibland när jag har ont om tid och känner att "Men va fan, jag hinner ju bara träna 30 minuter idag" - 30 minuter är ju bättre än inget alls!

Det andra - det som är svårast - MATEN! Jag älskar ju god mat, gott vin, godis... allt som inte är nyttigt kan man säga. Jag var inte beredd att ge upp allt det, och det har jag inte gjort. Jag unnar mig ett glas gott vin då och då, även god mat - varje dag skulle jag påstå... men jag undviker feta ingredienser som grädde och sånt och så undviker jag potatis, pasta och ris - även om jag ibland äter det också, men i mindre mängd - samt att jag minskar portionerna och mellan målen tar jag en frukt och/eller en "Diet shake". Godis har jag slutat med helt och hållet och läsk har aldrig varit en stor del av mitt liv, men nu är det HELT borta! Inget jag saknar... (även om jag tryckte i mig en påse vingummi igår, bara för att jag får äta vad jag vill på söndagar, men det var dumt gjort för efteråt mådde jag bara illa...)


Diet Fuel mellan måltiderna och på kvällen. Flera olika smaker, just nu har jag Mint/Choklad - jättegod! Finns att köpa på MM Sports.

Dessutom tar jag varje dag 3 kapslar Omega 3 (ökar förbränningen, immunförsvaret och allmän hälsa) samt "fatburner" - naturprodukt som ger ökad energi och ork samt ökar förbränningen.

Jag tycker att jag är duktig och jag är väldigt stolt över mig själv... haha Ibland klappar jag mig på axeln och berömmer mig själv...

Så, nu har ni fått en ganska ointressant historia om mig, mig och MIG!

Ha en bra dag - och om du inte tränar - börja idag! Ge det ett halvår åtminstone!