torsdag 29 april 2010

Nästa - Västerås... "bara" en timma kvar...

Efter MÅNGA stopp i små byar och hålor har vi nu kommit till Västerås... Ni förstår väl att det inte var jag själv som bokade biljetterna med mjölktåget... det var arrangörerna. Jag skrev vilka tider och vilka tåg jag ville åka med för över en månad sedan, men i förra veckan fick jag dessa.

Börjar komma överens med tåget nu, men det är synd att säga att det är bekvämt... förstår inte ens att dessa gamla veterantågen får vara i drift!

Men, nu ska jag sluta vara bitter och glädjas åt att det har gått 4 timmar och det är "bara" en timma kvar till Stockholm!

Ska bli kul att åka ut på havet ikväll och spela lite musik!

Share/Save/Bookmark

Tåg från stenåldern...

Sitter nu på tåget mot Stockholm... det är inte direkt ett modernt tåg, det verkar vara tillverkat i början av 1800-talet... det knakar och gnisslar och man kan knappt se ut genom fönstret för det är så mycket kondens mellan rutorna... dessutom går det jäääääävligt sakta.

Det finns varken eluttag eller internet ombord och jag börjar redan bli sjösjuk för sätet jag sitter i är som baksätet på en gammal Volvo Amazon... (vi hade en sådan när jag var liten, så jag får flashbacks... den hette Hubbe för övrigt...)

I alla fall har jag fått låna ett mobilt bredband som fungerar ypperligt! Tack Christian & Jonas för det! Risken är ju bara att batteriet på datorn tar slut eftersom det inte går att ladda den här...

Hoppas att jag tar mig till huvudstaden bara. Anna & Henke ska möta mig vid stationen och sedan är det dags att checka in på Galaxy... ikväll ska jag spela så hela Östersjön gungar. Varning för tsunamis alltså!

Tjingeling... ska försöka uppdatera snart igen, så håll koll!

Share/Save/Bookmark