lördag 23 maj 2009

GOSSIP ikväll

Ikväll har vi öppet 18-03 och från kl 23 spelar DJ Aron musiken!

Vi har 23-års gräns i dörren, fri entré och alltid öl, vin & cider för 29:-.

Ikväll kommer dessutom qx.se och fotograferar!

Du hittar Gossip på Parkgatan 13 vid Vasaplatsen i Göteborg.

Baren på Gossip

Baren

Utsikt från baren mot entrén, brukar vara knökfullt vid kl 23.30! =)

Lilla rummet

Share/Save/Bookmark

DAGENS YOUTUBE KLIPP

Känsliga ögon varnas! BARNFÖRBJUDET! Och mamma, du får inte titta!!! ;)

PS. Det var Elsa som gav mig tipset att kolla detta klippet...
Share/Save/Bookmark

Jättekul kväll!

Det blev en riktigt kul kväll på Gossip ikväll! Max och jag jobbade i baren och jag skötte även musiken för kvällen. Det blev en blandning av 80-tals musik & schlager mestadels... det verkade vara uppskattat!

Jag brukar hela tiden skriva om hur fantastiska gäster vi har på Gossip, så även denna afton! SJUKT trevliga gäster som kommer för att festa och ha kul! Inga bråk, inget stök (peppar, peppar!). Vi har ju inte haft något bråk på 4,5 år nu, förutom en gång när två tjejer som var ihop hade ett svartsjukedrama där de drog varandra i håret och vi var fyra killar som fick bända isär dem... men annars inget direkt bråk... en och annan stökig ibland, men inget värre. Hoppas att vi även i fortsättningen lyckas hålla det så!

Många gäster berättar att de läser den här bloggen, det glädjer mig väldigt mycket, speciellt som den uppskattas! =) Många har frågat hur Buddha mår efter sin operation och jag kan berätta att den där tumören som togs bort antagligen sög ut mycket av hans energi, för nu är han piggare och gladare än han varit på väldigt länge! Vi har ännu inte fått besked om vilken typ av tumör det var, godartad eller elakartad. Oavsett så mår han bra just nu! Det är det viktigaste!

Vi hade en snygging på Gossip ikväll - han har blivit framröstad till en av Sveriges sexigaste män! Filip Stiller - isdansaren som var med i "Stjärnor på is". Mycket trevlig ung man minsann.

Filip Stiller var på Gossip ikväll

Nu ska jag krypa under täcket och nana snart. Jag vill ännu en gång tacka alla underbara gäster för en skitrolig kväll. Det är ju faktiskt NI som gör att det blir så bra - det är därför Gossip har röstats fram till ÅRETS GAYSTÄLLE (hela Sverige) & GÖTEBORGSPRISET 2 år i rad!!! =)

Share/Save/Bookmark