måndag 19 juli 2010

Home, sweet home...

Hemma i lägenheten igen, mitt i centralaste Göteborg, uppe på taket... Fönstren är öppna och allt är frid och fröjd... nästan!

Det är märkligt. Borde inte fiskmåsar vara ute till havs och äta sill? Vi har bott på en ö i skärgården i cirka en månad nu men inte störts det minsta av fiskmåsar - här uppe på taken i Vasastaden i Göteborg skriker de och skiter överallt!

Man kan väl bara skylla detta på människan? Om vi inte skitade ner så in i h-vete så skulle de ju inte ha mycket att äta bland all asfalt... Alltså - släng skiten där den ska vara!

Nog om det...

Vi kom alltså hem från Knarrholmen idag, gladast över detta var nog vår "lille" betongvalp Buddha som tvärt emot andra hundar ÄLSKAR asfalt, gatustenar, krossat glas och avgaser... så är han uppväxt och med svansen konstant viftande gick vi från det skitiga garaget och all trafik... nu ligger han och snarkar ljudligt i sin säng och man kan nästan urskönja ett litet leende på hans läppar...

Både Fredrik och jag är också ganska nöjda att kunna slänga upp fötterna i soffan och bläddra bland alla kanaler... på landet har vi bara 4 kanaler.

Vi har dessutom hyrt film, "Edge of darkness" heter den... vi får väl se om den är bra... med Mel Gibson i alla fall...

Nu ska vi njuta av varandra, av vårt hem, av tv & film... och av alla jävla måsar!!!

Share/Save/Bookmark