torsdag 2 april 2009

Äckel!

Måste bara skriva om detta för jag blir så förbannad! Det finns ett ÄCKEL i Göteborg som går runt på krogarna och spelar fräck och cool! Han var nyligen med i den töntigaste TV såpan som gjorts, "Den rätte för Rosing" och kom där ganska långt! Känsliga läsare varnas!

Igår var jag och några kompisar på Glow, ett trevligt ställe på Avenyn där det är en klubb varje onsdag som heter Soultrain. Där står vi och snackar, denna killen kommer fram och hälsar då vi setts ute i nattlivet i flera år, han frågar alla om vi sett honom på TV, samtliga av oss svarar att vi inte gjort det mer än på reklamen och korta sekvenser, då berättar han - utan att vi frågat - om hur häftig och cool han var i programmet, hur j-vla korkad Linda Rosing var mm. Efter en stund kommer en tjejkompis fram till bordet, vad säger denna tönt då? Jo, så här : "Var det skönt att bli påkn---ad när du sov?" Han har alltså utnyttjat henne när hon sov! Hur fan kan han med det j-vla svinet!? Jag blir så förbannad!
Jag skällde ut honom att först och främst stå och säga så inför alla, därefter för att ha utnyttjat någon som sov, han sa då till mig "Markus, om du vill behålla mig som din vän så lägg ner" - min vän? Tror inte det! Jag behöver inga D-kändisar och våldtäktsmän som mina "vänner". Nej tack!

Fick höra av andra som kom fram efteråt att han har polisanmälts redan för just våldtäkt, och att någras anmälningar är på G. Han är ett svin och jag hoppas han får betala för sina synder. USCH! Äckliga vidriga människa!

VIP fest ikväll på NK


Ska bli så kul! Ikväll är festen på NK Details nya klockavdelning! Bubbel och snittar och fräsiga människor! Fredrik & jag ska dit med vårat svarta NK-kort och spela fina... =)

Kanske hittar vi några snygga klockor.. vill verkligen ha en exklusiv klocka...