torsdag 2 april 2009

Äckel!

Måste bara skriva om detta för jag blir så förbannad! Det finns ett ÄCKEL i Göteborg som går runt på krogarna och spelar fräck och cool! Han var nyligen med i den töntigaste TV såpan som gjorts, "Den rätte för Rosing" och kom där ganska långt! Känsliga läsare varnas!

Igår var jag och några kompisar på Glow, ett trevligt ställe på Avenyn där det är en klubb varje onsdag som heter Soultrain. Där står vi och snackar, denna killen kommer fram och hälsar då vi setts ute i nattlivet i flera år, han frågar alla om vi sett honom på TV, samtliga av oss svarar att vi inte gjort det mer än på reklamen och korta sekvenser, då berättar han - utan att vi frågat - om hur häftig och cool han var i programmet, hur j-vla korkad Linda Rosing var mm. Efter en stund kommer en tjejkompis fram till bordet, vad säger denna tönt då? Jo, så här : "Var det skönt att bli påkn---ad när du sov?" Han har alltså utnyttjat henne när hon sov! Hur fan kan han med det j-vla svinet!? Jag blir så förbannad!
Jag skällde ut honom att först och främst stå och säga så inför alla, därefter för att ha utnyttjat någon som sov, han sa då till mig "Markus, om du vill behålla mig som din vän så lägg ner" - min vän? Tror inte det! Jag behöver inga D-kändisar och våldtäktsmän som mina "vänner". Nej tack!

Fick höra av andra som kom fram efteråt att han har polisanmälts redan för just våldtäkt, och att någras anmälningar är på G. Han är ett svin och jag hoppas han får betala för sina synder. USCH! Äckliga vidriga människa!

8 kommentarer:

 1. Usch ,vilken gris han är!! Man märkte ju dock på honom ganska snabbt att han inte var helt frisk i "den rätte för Rosing". Undrar hur i h-vete han kunde komma så långt??!! Intelligens nivån på deltagarna eller de som satt i jurun var ju iofs knappast speciellt hög..

  Hoppas folk skyr denna vidriga människa som pesten i fortsättningen!! Han är inte värd något annat.

  Bra gjort Markus, att du sa ifrån!

  /Linus

  SvaraRadera
 2. Fy faan vilken fruktansvärd & vidrig människa! Jag är glad att du tar upp det & tycker att det var väldigt bra gjort att du skällde ut han! Hoppas verkligen han åker dit ordentligt.
  /Mollie

  SvaraRadera
 3. Förr eller senare dyker ett sådant kräk på helt fel kille å då är han inte lika cool, fräck å ball längre. Bra att du tar upp det!

  /Alex

  SvaraRadera
 4. Ush, jag ryser i hela kroppen!
  Hoppas att många hörde då du skällde ut honom.
  *puss*

  SvaraRadera
 5. Jag sitter här alldeles chockad. Vilket jävla as!

  SvaraRadera
 6. Tack för att du varnar oss flickor vännen! Önskar att alla hade någon som dig i sin närhet som bryr sig och reagerar!

  SvaraRadera
 7. gud va skönt att det finns människor som står upp o säger ifrån....Kram angel

  SvaraRadera
 8. Vad modig du var som kunde säga det han behövde höra! Svin som han borde vara inlåsta i ett litet rum och vara där tills de ruttnar bort. Usch! Tack för din insats som du ändå gjorde! Första gången jag är inne på din blogg, men verkligen inte den sista! Väldigt kul och intressant läsning.
  Ha en superfin söndagskväll!

  SvaraRadera