måndag 16 mars 2009

Hovbloggen med Roger Lundgren

Läs den fantastiske Roger Lundgrens HOVBLOGG

ALLT om Viktoria & Daniel... bl.a

Startordning Semifinal 1 12/5

Idag har startordningen dragits för de olika länderna. Sverige & Malena Ernman tävlar i semifinal 1 den 12:e Maj och har startnummer 5.

Se övriga länders startordning mm. på escsweden.com

3 ESC bidrag varje dagBilderna: Överst - Jade (ESC UK 2009). Mitten - Patricia Kaas (ESC Frankrike 2009). Nederst - Oscar Loya (ESC Tyskland 2009)

Jag tänkte presentera 3 ESC bidrag varje dag och kommentera dem, men jag vill självklart att DU som läser ska skriva dina åsikter också... annars blir det tråkigt... =) Tycker även att vi kan poängbedömma bidragen på en skala 1-10 där 10 är sketabra och 1 urkasst, ok?

Kom igen nu!

Vi börjar med dessa tre (Klicka på landet för att se bidraget):

Storbritannien - Jade "It´s My Time"

ZZzzZZZZzzzz Britterna själva har fått för sig att bidraget är jättebra... jag tycker det är tråkigt, trist och förfärligt! Det låter som om det är 3 minuter med en jävla massa text... hon hinner ju inte ens andas... England kommer att hamna i undre halvan, tur för dem att de inte behöver kvala... Mina poäng: 2

Frankrike - Patricia Kaas "Et S´il Fallait Le Faire"

Detta är RIKTIGT bra. Snygg video, bra låt. Franska i sig är ju vackert även om jag inte förstår ett jota, men det verkar ha med kärlek och karlar att göra. Jag tror att Frankrike får många röster i år, eftersom jurygrupper kommer att vara med och styra i år.
Mina poäng till Frankrike: 6

Tyskland - Alex C feat. Oscar Loya "Miss Kiss Kiss Bang"

Förutom att Oscar Loya ser ganska bra ut... eller gör han det? Han är ganska sliskig... hmm... vad är då bra med detta bidraget... tja, det svänger ju... men inte tillräckligt va? Kolla hur publiken "diggar" haha Snygg scen... men inte som den svenska... Äsch, det är ganska dåligt det här. Ingen topp-placering för Tyskland... i år heller... tut mir leid Deutschland... Mina poäng: 4

Resultat TOTALT:

Frankrike 6 p
Tyskland 4 p
England 2 p