söndag 11 oktober 2009

Mingelbild

Fredrik, jag & Erica på PUSH i fredags...

Alla mingelbilderna hittar du HÄR

Share/Save/Bookmark

LIVSFARLIG TUNNEL!

Som alla vet så blir det väldigt kallt i Ryssland på vintern, men de borde se över väglaget inne i denna tunneln... shit vilka olyckor!Hittade klippet på DENNA bloggen

Share/Save/Bookmark

Boyzones Stephen Gately död

OBS! Artikeln hämtad från qx.se - klicka HÄR

Stephen Gately längst till höger på bilden. Foto: Universal music

Boyzones Stephen Gately död

Irländska pojkgruppen Boyzones sångare Stephen Gately är död.
Enligt uppgifter i brittisk media dog han i natt i sömnen efter en festnatt på Mallorca där han var på semester med sin make Andy Cowles.

Stephen Gately var på semester med sin make Andy, som han ingick partnerskap med 2006, när han plötsligt avled. Än så länge är det inte uttalat vad den 33-årige sångaren dog av, bara att han dött i sömnen och att det var helt oväntat. Bandets hemsida bekräftade imorse nyheten och de övriga medlemmarna i bandet uppges vara förkrossade och har redan begett sig till den spanska ön för att sörja.
Stephen Gately kom ut offentligt 1999 vilket skapade stora rubriker i världen över, då Boyzone fortfarande var ett stort namn i popvärlden med hits som "No Matter What", "Father & Son", "Baby, Can I Hold You" och "Words". Gruppen splittrades ett år efter att Stephen kom ut, men återförenades i fjol och genomförde en stor turné och en samlingsplatta som inkluderade ett par nya låtar.

/Ronny Larsson, qx.se

Share/Save/Bookmark