tisdag 21 april 2009

Långt hår...Pratade med Janna, min frisör idag, och frågade henne om hon tyckte att jag ska spara ut till långt hår igen. Hon tyckte ABSOLUT att jag ska spara... Fredrik däremot tycker inte om det alls, han tycker att jag ser ut som en sliskig strandraggare när jag har långt hår... Alla dessa val... rakat eller skägg? Långt eller kort hår? Vältränad eller fet...

Jag ska nog spara tror jag... känner för det... man kan ju alltid klippa av det om man ångrar sig! Nu måste jag bara övertala Fredrik också... haha

BARNARBETE

Idag tänkte jag att Buddha & jag skulle ta en långpromenad genom stan. Först V Hamngatan förbi Domkyrkan, bort förbi Salong Tempel och hälsa på Malin. Därefter längs med Stora Badhusgatan bort till Esperantoplatsen, över Järntorget och sedan Haga Kyrkogata till Vasastan. En lagom promenad på ca 45 min i raskt tempo.

Att gå genom Haga var ett rent helvete!!! Jag mötte 13 st (13 STYCKEN!!!!) barn som ville sälja Majblommor!

Jag gillar barn i vanliga fall, men efter att tre stycken redan frågat mig och jag redan såg nästa komma gående, då började jag tröttna!

Man kan ju inte vara elak mot små barn heller, det gör det hela ännu jobbigare! Varje gång måste man le lite och artigt svara "Nej tack".
Hade jag ändå haft pengar med mig hade jag ju köpt av den första eller andra och därefter bara pekat på blomman jag redan hade... men jag var ju ute på power walk, har jag pengar med mig då så vet jag hur det slutar! Då sitter jag ju på ett undangömt café och trycker i mig så mycket onyttigt jag kan på kortast möjliga tid...

NYA musikvideosLäste på Schlagerprofilernas blogg och såg att Alcazar & Starpilots släppt nya videos - men inte till sina Melodifestival-bidrag, utan Alcazars låt "Burning" (SKITBRA!!!) & Starpilots gamla dänga "In The Heat Of The Night" (som låter likadant som deras låt i Melodifestivalen...).

Kolla på deras blogg, eller klicka här nedan:

KLICKA HÄR för att se Alcazar´s nya "Burning"

KLICKA HÄR för att se Starpilot´s nya video till "In the heat of the night" (Rolig video!!!)

To shave, or not to shave... THAT is the big question...


Gott folk, kära läsare... som ni ser på bilden så är jag lite skäggig. Ska jag fortsätta ett tag till att spara eller ska jag raka av allt? Ska jag ansa det? Kanske en liten mustasch bara? Vad tycker NI? Kom gärna med förslag, tips & idéer!