torsdag 30 april 2009

MEN FÖR H-VETE!

26 grader! Sommarvärme! Inte en bra dag att bära tunga kassar på stan...

Svettig och äcklig har jag sprungit runt i butiker och uträttat ärenden... fixade NÄSTAN allt jag skulle... resten får jag helt enkelt skita i! =)

Det är lätt att bli upprörd när man går i stan i Göteborg... Vart man än går så nog fan kommer en försäljare, oftast av telefonabonnemang eller välgörenhetsföreningar... är det inte försäljare så kommer äckliga Chalmerister och vill sälja sitt ointressanta "Kortege program"! JAG SKITER I ERAN SUNKIGA KORTEGE! Varje år anordnas en töntig kortege genom Göteborg, som stänger av all trafik och alla trottoarer och alla övergångsställen, på varje gräsplätt sitter en full fjortis och dricker folköl! USCH!!!! JAG HATAR DET! Ville slå ner de jävla Chalmers studenterna som ska pracka på sina program till alla, det kostar dessutom pengar!!! Värre än alla barnen som säljer majblommor överallt...

Nåja... det tar inte slut ännu... i varenda gatuhörn så står ju någon och spelar dragspel eller munspel - OCH - vill ha pengar för det!!! Jag skulle eventuellt kunna betala om de lovade att sluta spela sin skitmusik!

Har jag gnällt klart? NEJ!!!

Man får nästan kliva över tiggarna som sitter i skitiga kläder på trottoarerna och gågatorna, brevid sig har de hamburgare från Mc Donald´s... sorgligt, tror inte de lever ett gott liv, men tror inte heller de får behålla mycket av det de tigger in, det går nog till deras chef...

Nu då?

NEEEJ!!! Det står ju även folk och säljer "FAKTUM" överallt också... de hemlösas tidning... Ok, här går pengarna till något bra, men måste tidningsförsäljarna (som jag antar också är hemlösa??) stå och röka? HUR får de pengar till cigaretter, men inte till ett boende???!!!

Puh... jag blir så upprörd... men nu har jag gnällt klart... för stunden...

ÖVERALLT samlas de - fjortisarna! De ska supa sig fulla, spy och kolla på tönt-kortegen!

Träffade på en vettig människa i alla fall... Paul! Vi diskuterade årets ESC bidrag. Äntligen lite intellekt... =) Ser ni? Vissa har tvättbräda på magen - Paul har en verktygslåda... så om du har en skruv lös - prata med Byggare-Paul!

26 grader - då är det härligt att åka ut på sjön... i Paddan t.ex...

Uppspelt!!!

Typ en sån här BMW har Jessica... sååå fin...

Imorgon åker vi!!! Ni fattar inte så mycket jag längtar efter att få träffa mina små syskonbarn!!! Världens sötaste barn!!! Imorgon klockan 10.00 (PIP!) bär det av i Jessicas sportiga och snygga BMW från fashionabla Vasastan i Göteborg mot trendiga Södermalm i Stockholm där lägenheten ligger som vi ska bo i! Brorsan och hans underbara fru Camilla bor mitt i storstadssmeten, nämligen på "Stuuuureplaaan" (OBS! MÅSTE uttalas med stockholmsdialekt - MÅSTE!!!).

Fredag blir det en kväll hemma hos Royal-Roger, ni vet han som åker runt världen med tant Silvia & farbror Carl-Gustav, läs hans blogg - HOVBLOGGEN. Lördagen, som jag hoppas att det blir fint väder på, ska vi träffa Camilla & barnen redan på dagen, sedan middag hemma hos dem på kvällen och jag hoppas verkligen Camilla´s syrra och hennes fantastiska flickvän kommer också!

Önskar att vi bodde närmre varann, så de var en del av min vardag, men skulle aldrig fixa att bo i Stockholm... eller? =)

Nu ska jag snart dra ner på stan och handla lite smått och gott, lite ditt och datt... om ni fattar - viktiga saker i alla fall... typ... Ha´re bra, fint, tack, hej!

Lite bilder från kvällen på Gossip

Onsdagskvällen blev oväntat trevlig! Finbesök minsann! Alltid kul när gamla stammisar som flyttat ifrån Göteborg är hemma på besök och tittar förbi på en helkväll på Gossip!

Det blev en kväll med en hel del folk faktiskt. Här kan du se bilder på några av våra gäster!

Kom ihåg att vi har öppet EXTRA LÄNGE Torsdag 30/4 - öppet kl 20-03 med DJ Aron!

Anders, Ola, Zandra, Per (hemma i Götet på besök) & Anders

Linn & David

Fredrik, Mona & Jonte

Nando, Göran & Agron

Underbara tjejer! Victoria & Nina.