torsdag 30 april 2009

Uppspelt!!!

Typ en sån här BMW har Jessica... sååå fin...

Imorgon åker vi!!! Ni fattar inte så mycket jag längtar efter att få träffa mina små syskonbarn!!! Världens sötaste barn!!! Imorgon klockan 10.00 (PIP!) bär det av i Jessicas sportiga och snygga BMW från fashionabla Vasastan i Göteborg mot trendiga Södermalm i Stockholm där lägenheten ligger som vi ska bo i! Brorsan och hans underbara fru Camilla bor mitt i storstadssmeten, nämligen på "Stuuuureplaaan" (OBS! MÅSTE uttalas med stockholmsdialekt - MÅSTE!!!).

Fredag blir det en kväll hemma hos Royal-Roger, ni vet han som åker runt världen med tant Silvia & farbror Carl-Gustav, läs hans blogg - HOVBLOGGEN. Lördagen, som jag hoppas att det blir fint väder på, ska vi träffa Camilla & barnen redan på dagen, sedan middag hemma hos dem på kvällen och jag hoppas verkligen Camilla´s syrra och hennes fantastiska flickvän kommer också!

Önskar att vi bodde närmre varann, så de var en del av min vardag, men skulle aldrig fixa att bo i Stockholm... eller? =)

Nu ska jag snart dra ner på stan och handla lite smått och gott, lite ditt och datt... om ni fattar - viktiga saker i alla fall... typ... Ha´re bra, fint, tack, hej!

3 kommentarer:

 1. Ha en skön helg i storstaden...;)!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj vad underbart det låter, blir riktigt avundsjuk, kommer inte ihåg när jag var i Stockholm sist. Jag skulle aldrig vilja bo där dock, men åka upp för en weekend är helt okej, favorit stället är gammlastan.
  Förstår din längtan efter syskon, syskonbarn och vänner. Är själv nerflyttad från Västerbotten sedan 9 år tillbaka och släkten träffar man inte så ofta =(

  Ha det underbart!

  SvaraRadera
 3. Ja... ska bli en jätteskön helg! Inget jobb, ingen stress - bara familj och vänner - OCH lite gott vin... =)

  Hoppas er helg blir lika bra!

  SvaraRadera