fredag 6 augusti 2010

Min svensexa

Igår bestämde Sten och jag att vi skulle ses och käka lunch så jag traskade glatt ner till Bee Kök & Bar och möts av en sprudlande glad Sten, bakom honom ser jag att Anna, Henke, Andreas, Jonas & Patrik satt på den stängda uteserveringen... med några flaskor Champagne, en massa jordgubbar, ost och parmaskinka... hmmm... jag såg nog ganska blåst ut för jag fattade INGENTING! NADA! NICHTS! Efter en stund gick det upp ett ljus - MIN SVENSEXA SÅKLART!!!

Efter en stund kom Johnny också... vi satt och drack skumpa, mumsade på läckerheterna och rätt som det var fick vi hälla i oss för då kom en taxi för att hämta upp oss!

Innan jag fick hoppa in i taxin tvingade de på mig en röd klänning... kontrollfreak som jag är så blir sådana här situationer lite stressande... vi åkte till ett hus där en kille mötte upp oss utanför, visade oss in och förde oss in i en studio! NEEEJ!!!

Det var bara att bita ihop... gå in i studion och sjunga för full hals! De andra fick agera kör. Låten som spelades in var "Kärleken är evig"... misstänker att den kommer att spelas nästa lördag... det lät inte så vackert, men det är mycket glädje och energi i den i alla fall... =)

Efter att ha sjungit och tagit i så mycket så gick vi till Heaven 23 och beställde drinkar, det var vodka russian, mojito, gin drink, öl... vojne vojne... men attans vad trevligt vi hade med stans kanske finaste utsikt! Dessutom kom Tom dit också.

Vi satt säkert där ett par timmar och bara drack, pratade och skrattade - därefter bar det av till Liseberg och femkampshäften inhandlades! Roligt!!! Vi kastade sillar, ägg, sprutade vatten, skjöt slangbellor och något mer som jag för mitt liv inte kommer på just nu...

Magen började skrika och vi gick in på Tyrolen, en restaurang inne i Lisebergsparken, käkade en väldigt god mozarellakyckling och drack lite mer öl... för säkerhets skull... Vid detta laget hade jag även fått på mig ett par gröna kaninöron också, utöver min redan vackra utstyrsel... Rätt som det var dök även Anneli upp och joinade oss!

Vi hade en regel under hela dagen, det var att om någon sa "HAPPY HAPPY" så var alla tvungna att dricka... tänk vad mycket roligare det är att säga happy happy hela tiden istället för skål... effektivt kan jag lova... =)

Efter detta var det dags för KARUSELLER!!! Vi åkte Balder, Lisebergs stora trä-berg-och-dalbana och Kanonen! Vi spelade på Toblerone hjulet och Sten vann en STOOOOR toblerone! Undrar vart den tog vägen förresten... hmm...

När vi lekt färdigt på Liseberg gick vi till Babar och tog några shots och några öl... umgicks en stund till och rätt som det var hade det blivit ganska sent och efter en hel dag började man känna sig lite trött - och hungrig igen!

Kvällen avslutades med god kebabsallad, och lagom till hemgång öppnade himlen sig och det började regna - efter en fantastisk dag med solsken och värme!

Idag sitter jag lite småtrött, men med ett leende på mina läppar som inte går bort! Jag har så underbara vänner - jag är så glad att jag har er!

TACK TACK TACK för en av de bästa dagarna i mitt liv!!! Jag älskar er!!!

Bilder kommer...